Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το θέμα του φορ στην πρώτη γραμμή!

Το θέμα του φορ στην πρώτη γραμμή!
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 - 09:29

Αλλιώς ήταν το πλάνο των «ερυθρολεύκων» όσον αφορά τις μεταγραφές τον Ιανουάριο. Με τα προβλήματα, όμως, που έχουν προκύψει με τους τραυματισμούς των επιθετικών στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, όλα δείχνουν πώς το θέμα του σέντερ φορ είναι στην πρώτη γραμμή. Με την ενίσχυση στην επίθεση να δείχνουν όλα πώς είναι πλέον δεδομένη.

Ο μεν Χασάν τραυματίστηκε για μια ακόμα φορά και θα χάσει τα προσεχή ματς του Ολυμπιακού. Με τις εκτιμήσεις να προσδιορίζουν την απουσία του σε περίπου ένα μήνα, αν και πάντα ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος. Αλλά θα χάσει τα προσεχή ματς μετά την επανέναρξη.

Ο δε Γκερέρο κάνει αγώνα... δρόμου για να προλάβει τα ματς με τον Ατρόμητο και την Μπέτις. Πιο πιθανό είναι να προλάβει το ματς στη Σεβίλλη, αν και ο ίδιος δουλεύει καθημερινά και δείχνει τεράστια διάθεση να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση στο Περιστέρι.

Συνεπώς το θέμα της απόκτησης του επιθετικού απασχολεί, πλέον, έντονα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ακόμα δεν έχει υπάρξει κάτι προχωρημένο, αλλά πλέον από εδώ και πέρα θα αρχίσουν οι «ερυθρόλευκοι» να μπαίνουν σε διαδικασία αναζήτησης του παίκτη που θα έρθει, εξετάζοντας διάφορες λύσεις.

Διαβάστε επίσης

«Μάτια» στο Οπόρτο!

«Μάτια» στο Οπόρτο!

Κατάσκοπος του Ολυμπιακού είδε το ματς της Πόρτο με την Μπράγκα, το περασμένο Σάββατο.

Ελληνικές λύσεις!

Ελληνικές λύσεις!

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει τον Γκερέρο, αλλά προσεχώς θα στηριχτεί σε Χριστοδουλόπουλο και Μάνο.

Ο «πονοκέφαλος» του Μαρτίνς...

Ο «πονοκέφαλος» του Μαρτίνς...

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, όπως είναι φυσικό, ανησυχεί για την κατάσταση στην οποία θα επιστρέψουν οι διεθνείς παίκτες του από τις εθνικές τους ομάδες.

Μόνο νίκη...

Μόνο νίκη...

Η εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει στις 21:45 στο ΟΑΚΑ την Φινλανδία για την 5η αγωνιστική του Nations League.