Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρώτη» για Κούτρη

«Πρώτη» για Κούτρη
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 - 22:36

Την πρώτη του εμφάνιση με τη γαλανόλευκη φανέλα πραγματοποιεί ο Λεονάρντο Κούτρης στο ματς με την Φινλανδία για το Nations League.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού κλήθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή της εθνικής Ελλάδος και χρησιμοποιείται μάλιστα ως βασικός στο ματς με την Φινλανδία, όπου πραγματοποιεί το επίσημο ντεμπούτο του.

Ο Κούτρης έχει επιστρέψει πλέον για τα καλά μετά τον τραυματισμό του, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στον Ολυμπιακό, κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο μία θέση στην Εθνική.

Υπενθυμίζουμε, ότι στο βασικό σχήμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εκτός από τον Κούτρη βρίσκονται και οι Τοροσίδης, Φορτούνης, ενώ στον πάγκο βρίσκεται ο Μπουχαλάκης.

Διαβάστε επίσης

Κέρδισε αλλά…

Κέρδισε αλλά…

Η Εθνική επικράτησε με 1-0 της Φινλανδίας χάρη σε αυτογκόλ του Γκράνλουντ αλλά η πρώτη θέση στον όμιλο έκανε φτερά.

Και μη χειρότερα...

Και μη χειρότερα...

Έρημο το ΟΑΚΑ, με την εικόνα των άδειων κερκίδων να δείχνει για ακόμη μία φορά το που έχει φτάσει η… εξυγίανση την εθνική ομάδα.

Διεθνής διασυρμός για την ΑΕΚ

Διεθνής διασυρμός για την ΑΕΚ

Οι οπαδοί της Μπάγερν καταγγέλλουν την ΑΕΚ στην UEFA, τονίζοντας ότι πλήρωσαν υπερτιμημένα τα εισιτήριά τους στο ΟΑΚΑ. Δεν φτάνει που διασύρεται εντός των αγωνιστικών χώρων, γράφει… ιστορία και εκτός αυτών.