Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καθοριστικές οι καταθέσεις!

Καθοριστικές οι καταθέσεις!
Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 - 12:20

Επειδή πολλά έχουν ακουστεί για την υπόθεση στην Πάτρα, να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα θέματα. Κι αυτά είναι που έδειξαν τι έγινε πραγματικά. Είναι αυτά που υπέδειξαν τα ρεαλιστικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Πάτρα και όχι τη «στημένη» ιστορία που προσπάθησαν ορισμένοι να πείσουν την κοινή γνώμη και να υπάρξει τιμωρία του Ολυμπιακού. Ποια ήταν αυτά; Μα οι ένορκες καταθέσεις που έγιναν από πολλές πλευρές, από αστυνομικούς, από οικογενειάρχες, από τον τραυματία που τραυματίστηκε μακριά από το γήπεδο!

Το θέμα είναι πώς ήρθαν 2 αστυνομικοί από την Πάτρα, οι οποίοι ήταν στο γήπεδο και κατέθεσαν ενόρκως για το περιστατικό με τον προβοκάτορα. Αστυνομικοί που ήταν αυτόπτες μάρτυρας όσων έγιναν εκεί! Οι οποίοι μετέφεραν ό,τι ακριβώς συνέβη. Αυτή ήταν η ουσία για την Πάτρα!

Επίσης υπήρξε κατάθεσε από μια μητέρα με παιδάκι με κινητικά προβλήματα. Αλλά και γονείς από την Πάτρα με τα παιδιά τους, που καταθέτουν για τα πρωτοφανή γεγονότα και την απρόκλητη επέμβαση της αστυνομίας. Για να ξέρουν όλοι τι έγινε και όχι να δημιουργούνται εντυπώσεις με άλλο στόχο!

Όσον αφορά στον τραυματία που ορισμένοι βιάστηκαν να πουν ότι χτύπησε στο γήπεδο! Αυτό δεν συνέβη ποτέ! Ο ίδιος κατέθεσε στην αστυνομία κατά την ώρα του αγώνα ότι ο τραυματισμός του έγινες εκτός γηπέδου. Κι επειδή ειπώθηκαν πράγματα από τον γιατρό του ματς που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, ο ίδιος θέλει να καταθέσει μήνυση στον γιατρό του ματς για όσα είπε και το γεγονός ότι τον ενέπλεξε σε κάτι που δεν συνέβη ποτέ στο Παμπελοποννησιακό.

Διαβάστε επίσης