Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεράστια «δίψα» για την επιστροφή στη δράση! (pic)

Τεράστια «δίψα» για την επιστροφή στη δράση! (pic)
Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 - 16:09

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση την Κυριακή (25/11), αντιμετωπίζοντας στο Περιστέρι τον Ατρόμητο.

Όλοι στις τάξεις των Πειραιωτών ανυπομονούν για τη σέντρα της συγκεκριμένης αναμέτρησης, επιθυμώντας να αγωνιστούν ξανά με τη φανέλα του Θρύλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία του αγώνα με τους Περιστεριώτες και δεν βλέπουν την ώρα να αγωνιστούν, να τα δώσουν όλα, ώστε να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε μία φωτογραφία στα social media της ομάδας, δείχνοντας την ανυπομονησία που επικρατεί στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» ενόψει Ατρόμητου.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανάρτηση αυτή τονίζεται: «Όταν ξέρεις πως ο Θρύλος επιστρέφει στη δράση αυτό το Σαββατοκύριακο!».

Διαβάστε επίσης

Στον Θρύλο ο Γιώργος Μασούρας!

Στον Θρύλο ο Γιώργος Μασούρας!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα ενταχθεί στο ρόστερ των Πειραιωτών τον Ιανουάριο.

Χαμός για Μπέτις!

Χαμός για Μπέτις!

Ακόμη 500 «μαγικά χαρτάκια» εξασφάλισε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αφού εξαντλήθηκαν τα 1.300 εισιτήρια που είχε πάρει για το ματς με την ομάδα της Σεβίλλης. Από τη Δευτέρα (26/11) συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων.