Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Θρύλο ο Γιώργος Μασούρας!

Στον Θρύλο ο Γιώργος Μασούρας!
Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 - 16:25

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Γιώργος Μασούρας, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να ανακοινώνει το απόγευμα της Παρασκευής (23/11) την απόκτησή του.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Πανιωνίου και έχει δείξει ότι είναι ικανός να πρωταγωνιστήσει στο κορυφαίο επίπεδο.

Πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά, με τους ανθρώπους των Πειραιωτών να τον έχουν «σκανάρει» και να θεωρούν ότι μπορεί να βοηθήσει το σύλλογο να πετύχει τους στόχους του.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα ενσωματωθεί τον Ιανουάριο στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων», δείχνοντας με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδος.

Ο Θρύλος συνεχίζει να κάνει δικό του ό,τι καλύτερο υπάρχει από την ελληνική αγορά, με τον Μασούρα να έχει αφήσει υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα με την εικόνα που παρουσιάζει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας, για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μασούρα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας μας τον Ιανουάριο».

Διαβάστε επίσης

Χαμός για Μπέτις!

Χαμός για Μπέτις!

Ακόμη 500 «μαγικά χαρτάκια» εξασφάλισε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αφού εξαντλήθηκαν τα 1.300 εισιτήρια που είχε πάρει για το ματς με την ομάδα της Σεβίλλης. Από τη Δευτέρα (26/11) συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων.

Τραυματίστηκε ο Λάζαρος

Τραυματίστηκε ο Λάζαρος

Άσχημα νέα για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Χριστοδουλόπουλος υπέστη πιθανότατα θλάση, κάτι το οποίο αν επιβεβαιωθεί θα σημαίνει ότι θα επιστρέψει το 2019 στους αγωνιστικούς χώρους.