Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτός είναι ο Μασούρας (vids)

Αυτός είναι ο Μασούρας (vids)
Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 - 21:00
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να επενδύει στο ελληνικό στοιχείο, κάτι το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα από την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους και ελπιδοφόρους Έλληνες ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή, έχοντας δείξει ότι είναι ένας παίκτης ικανός να κάνει τη διαφορά.

Ο νεαρός διεθνής μεσοεπιθετικός έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια με τη φανέλα του Πανιωνίου, με τη πολύ καλή του αγωνιστική εικόνα να επιβραβεύεται και να καλείται στην εθνική της πρώτης ομάδας (έχει φορέσει τη γαλανόλευκη φανέλα στα μικρότερα τμήματα).

Ο Μασούρας ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Ηλυσιακό, ομάδα τότε της Γ’ κατηγορίας, στην οποία μέτρησε σε 28 συμμετοχές 5 τέρματα. Οι εκπληκτικές του εμφανίσεις αμέσως τον οδήγησαν στη Superleague και στον Πανιώνιο.

Στους «κυανέρυθρους» βρίσκεται από τη σεζόν 2014-2015 έως και σήμερα, έχοντας στα πόδια του 148 ματς, στα οποία έχει σκοράρει 22 γκολ.

Ο Μασούρας είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση σε πολλές θέσεις στην επίθεση, τόσο στα πλάγια, όσο και ως δεύτερος επιθετικός, κάτι το οποίο σίγουρα θα ξεχώρισαν οι άνθρωποι των Πειραιωτών, οι οποίοι παρακολουθούν το τελευταίο διάστημα τον 24χρονο.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να διαπρέψει στο κορυφαίο επίπεδο, γνωρίζοντας φυσικά ότι θα πρέπει να δουλέψει πλέον ακόμη περισσότερο για να κάνει πράξη τα όνειρά του.

Δείτε μερικά βίντεο με κάποια από τα γκολ και τις πολύ καλές εμφανίσεις του Μασούρα τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε επίσης