Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα σφυρίξει μετά από 50 μέρες στη Λίγκα!

Θα σφυρίξει μετά από 50 μέρες στη Λίγκα!
Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 - 21:38
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αν κάποιος επιχειρήσει να αναζητήσει ένα κριτήριο που οδήγησε τον Περέιρα στην επιλογή του Ευαγγέλου για το ματς στο Περιστέρι, το πιο πιθανό είναι να ομολογήσει ότι δεν βρίσκει! Δεν είναι μόνο ότι η προηγούμενη φορά που ο Αθηναίος ρέφερι σφύριξε ματς στο πρωτάθλημα ήταν την 6η αγωνιστική και έχουμε 11η, συνολικά είχε διαιτητεύσει δυο παιχνίδια!

Πιο συγκεκριμένα ο Πορτογάλος έβαλε έναν διαιτητή που θα σφυρίξει ματς μετά από 50 μέρες, καθώς η προηγούμενη φορά που διαιτήτευσε στο πρωτάθλημα ήταν στις 07/10/18: Λαμία – ΟΦΗ 1-1, ενώ ενδιάμεσα πήρε και ένα παιχνίδι Κυπέλλου (ΠΑΣ Γιάννινα-Θύελλα Καμαρίου 5-0 την 1η Νοεμβρίου).

Πως είναι δυνατόν ένας διαιτητής μόνο με δυο αγώνες πρωταθλήματος να μπει στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός, τη στιγμή που υπάρχουν 18 ρέφερι, οι οποίοι έχουν πέντε, τέσσερις και τρεις ορισμούς! Συνολικά οι ρέφερι της Λίγκας είναι 23;

Πως είναι δυνατόν να μην ικανοποιηθεί το αίτημα, τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του Ατρομήτου, από τη στιγμή που ο τοποτηρητής της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς δεσμεύτηκε να εισηγηθεί στην ΚΕΔ να επιλέγονται διαιτητές από το εξωτερικό, εφόσον συμφωνούν και οι δυο ομάδες; Ο Περέιρα δεν κάνει αυτό που θέλει η UEFA; Το τελευταίο είναι η... καραμέλα των «εξυγιαντών», προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αίσχη που βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα και που ξεφτιλίζουν τη διαιτησία...

«Μόνιμος» τέταρτος!

Ο Ευαγγέλου (Αθηνών) είναι ένας διαιτητής που ήδη έκανε ...ρεκόρ ως τέταρτος, με συνολικά επτά ορισμούς από την αρχή επίσης περιόδου! Μάλιστα, προέρχεται και από... σερί, καθώς την 9η αγωνιστική σήκωνε ταμπέλες στον αγώνα Λεβαδειακός-ΑΕΛ 1-1 που διαιτήτευσε ο Κουμπαράκης (Θράκης) και την 10η στο ΑΕΚ-Αστόμητος 0-2, ματς που σφύριξε ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας).

Επαναλαμβάνουμε στο ΑΕΚ-Ατρόμητος. Επίσης, μια φορά μπήκε τέταρτος και στον Ολυμπιακό (στο εντός έδρας 5-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα), ενώ σφύριξε και δυο αγώνες κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης

Αυτός είναι ο Μασούρας (vids)

Αυτός είναι ο Μασούρας (vids)

Ο Ολυμπιακός απέκτησε έναν από τους πιο ταλαντούχους και ελπιδοφόρους Έλληνες παίκτες, επενδύοντας για ακόμη μία φορά στο μέλλον. Διαβάστε το παλμαρέ του 24χρονου διεθνή μεσοεπιθετικού, καθώς δείτε και βίντεο από τα κατορθώματά του.