Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Black Friday και για την «εξυγίανση»!

Black Friday και για την «εξυγίανση»!
Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018 - 20:16

Με την υπογραφή της Αθηναίας βοηθού Μαρίας Δέτση έγινε «πάρτι» για το χατίρι της «εξυγίανσης» στο Αγρίνιο! Γιόρτασαν την Black Friday, αφού ο Παναιτωλικός πέτυχε δυο γκολ εναντίον της ΑΕΚ, όμως μέτρησε το ένα, καθώς η Δέτση ακύρωσε το αυτογκόλ του Μπακάκη. Για τέτοιες εκπτώσεις μιλάμε!

Όμως, όλα γίνονται, δεδομένης της «χημείας» της ΕΠΣ Αθηνών με τον Θωμά Μητρόπουλο, απόδειξη ότι έδωσε το παρόν στην ετήσια εκδήλωσή της που έγινε στις αρχές του χρόνου. Επίσης, όλα γίνονται όταν ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος έχει «ειδικότητα» τη διαιτησία, ειδικά αν έχει έδρα την Αθήνα. Άλλωστε, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία στο ΟΑΚΑ, από τον αγώνα της Εθνικής με τον Εσθονία, είχε και συζήτηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Ευάγγελο Γραμμένο, φυσικά για το... καλό της «εξυγίανσης».

Τι άποψη έχει ο Περέιρα για αυτή τη φάση, όπου η Δέτση έφτασε στο σημείο να «βαφτίσει» ένα αυτογκόλ ως οφσάιντ; Ο Πορτογάλος ντρέπεται καθόλου για αυτά τα αίσχη, καθώς η Δέτση ανέβηκε στη Superleague το περασμένη καλοκαίρι; Τα κριτήρια παραμένουν άγνωστα, ή μπορεί κάποιος να βγάλει συμπεράσματα από το τεράστιο και χωρίς προηγούμενο λάθος που έκανε στο Αγρίνιο στο 25' του αγώνα Παναιτωλικός-ΑΕΚ.

Ο Περέιρα απέτυχε και δεν το ξέρει. Πρέπει να παραιτηθεί και είναι η μόνη σημαντική βοήθεια που μπορεί να προσφέρει στην ελληνική διαιτησία. Άλλωστε, για μια ακόμη φορά, αποδεικνύεται περίτρανα ότι δεν μπορεί να την ελέγξει...

Διαβάστε επίσης