Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η… αγαπημένη του Τριτσώνη που έγραψε ιστορία στο Αγρίνιο!

Η… αγαπημένη του Τριτσώνη που έγραψε ιστορία στο Αγρίνιο!
Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 - 00:49

Το 2012 αποφάσισε να γίνει διαιτητής η Μαρία Δέτση. Της άρεσε η προοπτική. Είχε και πολλούς τριγύρω που την ενθάρρυναν να προχωρήσει. Στην διαδρομή, της υποσχέθηκαν πως θα την βοηθήσουν ακόμη περισσότερα.

Έξι χρόνια μετά, η Μαρία Δέτση παίζει στην Superleague. Έγραψε ιστορία το βράδυ του Σαββάτου στο Αγρίνιο! Τα έβλεπε όλα… κιτρινόμαυρα! Σε μία διαιτησία που θα περάσει στην ιστορία.

Το κορίτσι έκανε ό,τι μπορούσε. Ακύρωσε γκολ που κανείς δεν κατάλαβε τι έγινε. Μέχρι και ο Καραλής στην μετάδοση έψαχνε να δει τι έχει συμβεί! Όχι μόνο δεν είδε το γκολ οφσάιντ του Σιμόες, αλλά αργότερα, λίγο έλειψε να επιτρέψει και το 2-2. Ο Μπογέ από εμφανέστατη θέση οφσάιντ έχασε την ευκαιρία και μαζί η Δέτση την ευκαιρία να δικαιώσει όσους την υποστήριζαν.

Για να ξέρετε τώρα τι σας γίνεται. Μέχρι και στην Ένωσή της, αυτή της Αθήνας, είχαν… ψαχτεί για την άνοδό της. Πως την… πήγαιναν τόσο γρήγορα για ψηλά. Ξέρετε τι λέει η πιάτσα των διαιτητών; Πως είναι η… αγαπημένη του Τριτσώνη! Ναι, του Αθηναίου διαιτητή που από ένας μέτριος μέσα στα γήπεδα, εξελίχθηκε σε κουμανταδόρο.

Την… πηγαίνει με χίλια την Δέτση ο Τριτσώνης που «καθάρισε» άλλους από τους πίνακες, για να την πάει Superleague, με πέντε ματς προϋπηρεσία στην Football League. Που να σταθεί μέσα σε γήπεδο έτσι η Δέτση; Πως; Δεν έχει την υποδομή, δεν μπορεί…

Το εντυπωσιακό είναι άλλο… Πως για την Δέτση είναι ενημερωμένος και ο Περέιρα! Είχε εγκρίνει… Προφανώς θα του… σπίκαρε ο Τριτσώνης δύο λόγια…

Διαβάστε επίσης

Νίκη, νίκη, νίκη!

Νίκη, νίκη, νίκη!

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό απόψε στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Live στις 19:00 στο gavros.gr/ΕΡΤ1.

Και πώς να μην τους κράξουν!

Και πώς να μην τους κράξουν!

Με όλη αυτή την ξεφτίλα στο Αγρίνιο και δεν τα κατάφεραν. Λογικό να τα χώσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ στους παίκτες της ομάδας τους.