Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «ερυθρόλευκο» σχήμα νίκης

Το «ερυθρόλευκο» σχήμα νίκης
Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 - 01:23
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Το ματς με τον Ατρόμητο είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό. Άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη δεν υπάρχει για τους «ερυθρόλευκους», την Κυριακή στο Περιστέρι (25/11, 19:00). Σε ένα ματς όπου περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες δεν υπάρχουν. Το θέμα είναι τι ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση αυτή! Ποια είναι τα πλάνα νίκης που έχει καταστρώσει ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Η λογική θέλει τον Ζοζέ Σα να είναι κάτω από τα γκολπόστ, ενώ στην άμυνα οι σίγουροι είναι οι δύο στόπερ, ο Σισέ με τον Βούκοβιτς και ο Κούτρης αριστερά. Για το δεξί άκρο έχουν τις ίδιες πιθανότητες τόσο ο Ομάρ όσο και ο Τοροσίδης. Εκεί όπου όλα είναι ανοικτά είναι στον κεντρικό άξονα.

Γκιλιέρμε, Καμαρά, Νάτχο και Μπουχαλάκης «παίζουν» για τις δύο θέσεις. Ποιοι έχουν το προβάδισμα; Ο Γκιλιέρμε με έναν εκ των Μπουχαλάκη ή Καμαρά! Σε ό,τι αφορά τον Νάτχο, έχει κι εκείνος τις πιθανότητές του. Η τελική απόφαση θα παρθεί την τελευταία στιγμή.

Η τριάδα μπροστά τους λογικά θα αποτελείται από τους Ποντένσε, Ναουέλ και Φορτούνη, με τον Μάνο στην κορυφή της επίθεσης. Αλλά εκεί παίζει μια… έκπληξη. Όχι μόνο στα πρόσωπα, αλλά ακόμα και στις θέσεις τους… Υπομονή μερικές ώρες.

Διαβάστε επίσης

Νίκη, νίκη, νίκη!

Νίκη, νίκη, νίκη!

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό απόψε στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Live στις 19:00 στο gavros.gr/ΕΡΤ1.