Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποιότητα, τσαμπουκάς και προσωπικότητα!

Ποιότητα, τσαμπουκάς και προσωπικότητα!
Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 - 09:31

Οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν με τη νίκη από το Περιστέρι. Νίκησαν τον αήττητο ως την Κυριακή Ατρόμητο... Και μάλιστα μέσα στην έδρα του. Μεγάλο «διπλό» για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Με αυτή τη νίκη να έρχεται γιατί οι παίκτες του Θρύλου έδειξαν τρία σημαντικά στοιχεία. Το πρώτο και καλύτερο είναι αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν έναντι κάθε άλλου αντιπάλου. Η ποιότητα των «ερυθρολεύκων». Εκεί δεν έχουν... αντίπαλο, δεν μπορεί κανείς να τους κοντράρει! Κι αυτό αποδείχθηκε και το βράδυ της Κυριακής.

Το δεύτερο που ήταν το «κλειδί» για το ματς με τον Ατρόμητο ήταν ο τσαμπουκάς, ο ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς. Σε τέτοιου τύπου ματς είναι αναγκαίο να το βγάλεις στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να παίξεις δυναμικά και να σε καταλάβει ο αντίπαλος. Αναγκαίο κι αυτό και στο Περιστέρι έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για το «διπλό».

Όσον αφορά στο τρίτο. Η προσωπικότητα. Ήταν σημείο αναφοράς στο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων». Βγήκαν μπροστά οι παίκτες του Ολυμπιακού και έδειξαν γιατί έχουν το πάνω χέρι. Έδειξαν χαρακτήρα σε έναν αγώνα που είχε τον χαρακτήρα τελικού και βγήκαν κερδισμένοι, καθώς υπερίσχυσαν σε πολλούς τομείς!

Διαβάστε επίσης

Ξεφτιλίστηκαν απίστευτα!

Ξεφτιλίστηκαν απίστευτα!

Η... εξυγίανση έδωσε ρεσιτάλ. Ο Ευαγγέλου και οι βοηθοί του, Αλεξέας και Καρσιώτης, ήταν για... γέλια και για κλάματα στο Περιστέρι.

Τον... έπνιξε

Τον... έπνιξε

Ο Θρύλος η ομάδα που έκανε τις περισσότερες τελικές (18) φέτος στον Ατρόμητο. Η ΑΕΚ είχε 10 και ο ΠΑΟΚ 7, αντίστοιχα.