Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεφτιλίστηκαν απίστευτα!

Ξεφτιλίστηκαν απίστευτα!
Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 - 10:27

Έχει περάσει κάτι παραπάνω από μισή ημέρα από το ματς στο Περιστέρι. Ακόμα και τώρα, προσπαθούν όλοι να καταλάβουν τι έγινε εκεί με τη διαιτησία. Αυτό δεν ήταν κακή διαιτησία, αυτό ήταν διαιτησία της... εξυγίανσης!

Ο Ευαγγέλου και οι βοηθοί του, Αλεξέας και Καρσιώτης, δεν πέτυχαν τίποτα! Στο 34' ο Ευαγγέλου και ο Αλεξέας δεν είδαν (!) το χτύπημα εκτός φάσης του Γιαννούλη στον Ποντένσε, μέσα στην περιοχή. Σε μια φάση που κάνει... μπαμ! Αλλά δεν το είδαν! Και αποβολή, καθώς είναι χτύπημα εκτός φάσης, αλλά και παράλληλα πέναλτι! Αλλοίωση αποτελέσματος θα είχαμε εάν ο Ολυμπιακός δεν έπαιρνε το ματς στο φινάλε, με το γκολ του Βούκοβιτς!

Ειδικά, πάντως, ο Γιαννούλης είχε... ασυλία. Δύο φορές του χάρισε την αποβολή γιατί στο 60ό λεπτό ανατρέπει από πίσω τον Φορτούνη, αλλά αυτή τη φορά ο Ευαγγέλου και ο Καρσιώτης δεν καταλογίζουν την παράβαση. Είναι φάουλ έξω από την περιοχή, αλλά είναι και δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Γιαννούλη που έχει δεχθεί την πρώτη στο 53'. Κι αν αυτό δεν συνιστά εκ νέου διαιτησία... εξυγιαντική πώς να το πεις;

Ο διαιτητής που πέρσι έδωσε πέναλτι εις βάρος του Ολυμπιακού για ανατροπή εκτός περιοχής δικαίωσε τις ανησυχίες των «ερυθρολεύκων» που έλεγαν πώς δεν κάνει ο ρέφερι από την ΕΠΣ Αθηνών. Αλλά σάμπως τα πήγαν καλύτερα οι βοηθοί; Το ίδιο και χειρότεροι ήταν! Δείγμα ανικανότητας ή... εξυγίανσης;

Όπως και να έχει, με δεδομένο ότι είχαν προηγηθεί τα «όργια» στο Αγρίνιο το απόγευμα του Σαββάτου, η διαιτησία δεν πάει από το κακό στο χειρότερο. Έχει πιάσει πάτο! Με τον Περέιρα να έχει αποτύχει οικτρά!

Διαβάστε επίσης