Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ερυθρόλευκος» για πάντα...

«Ερυθρόλευκος» για πάντα...
Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 - 10:58
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Τα πράγματα είναι απλά. Μερικές φορές είναι οι μικρές στιγμές, οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, που δείχνουν πολλά. Όπως έγινε στο Περιστέρι. Με τον Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο Σέρβος αμυντικός ήταν εξαιρετικός και σε άμυνα και σε επίθεση. Αμυντικά ήταν αυτός που έκανε πολλή δουλειά, που ήταν σταθερός, πού δεν έχασε φάσεις. Ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε και έδωσε στην άμυνα των «ερυθρολεύκων» ηρεμία και αποφασιστικότητα.

Από την άλλη, είναι μέσα στις φάσεις και των δύο γκολ του Ολυμπιακού. Στο πρώτο έχει σηκωθεί ψηλότερα από όλους αλλά δεν βρήκε την μπάλα που έφτασε στον Καμαρά που την έστειλε στα δίχτυα. Στο δεύτερο είναι ο «χρυσός» σκόρερ για το 1-2 στο Περιστέρι!

Αλλά αυτό που μέτρησε ακόμα περισσότερο ήταν ο πανηγυρισμός του. Έδειξε πώς γουστάρει τρελά να φορά τη φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο Έφηβο. Και θα κάνει τα πάντα για αυτή. Αυτό κάνει τη διαφορά. Τέτοιους παίκτες θέλει ο Ολυμπιακός που θα δίνουν τα πάντα για την ερυθρόλευκη!

Διαβάστε επίσης

Ξεφτιλίστηκαν απίστευτα!

Ξεφτιλίστηκαν απίστευτα!

Η... εξυγίανση έδωσε ρεσιτάλ. Ο Ευαγγέλου και οι βοηθοί του, Αλεξέας και Καρσιώτης, ήταν για... γέλια και για κλάματα στο Περιστέρι.