Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάνουν τη διαφορά και στην επίθεση!

Κάνουν τη διαφορά και στην επίθεση!
Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018 - 02:09

Με μάγκικο «διπλό» πέρασε ο Ολυμπιακός από το Περιστέρι, την Κυριακή το βράδυ, καθώς νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο Γιάγκος Βούκοβιτς σκόραρε το νικητήριο γκολ στο φινάλε, με «χρυσή» κεφαλιά, χαρίζοντας μία σπουδαία νίκη στον Θρύλο. Σε ένα ακόμα ματς, λοιπόν, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πήρε βοήθεια από αμυντικό της στην επίθεση. Τι εννοούμε;

Οι αμυντικοί των Πειραιωτών έχουν συμμετοχή έως τώρα σε 19 γκολ, σε όλες τις διοργανώσεις! Με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί να είναι πρώτος στη σχετική λίστα με ένα γκολ και τέσσερις ασίστ και τον Βασίλη Τοροσίδη δεύτερο με τρία τέρματα. Οι Λεονάρντο Κούτρης, Ροντερίκ Μιράντα και Κώστας Τσιμίκας έχουν «φτιάξει» δύο γκολ έκαστος, ενώ ο Παπέ Αμπού Σισέ έχει «βρει» δίχτυα μία φορά και μετράει και μία ασίστ.

Επίσης, ο Γιασίν Μεριά έχει σκοράρει μία φορά, έχοντας ένα γκολ στο ενεργητικό του, όπως και ο Βούκοβιτς, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Γιάννη Μασούρα, ο οποίος έχει μοιράσει μία ασίστ.

Κάνουν τη διαφορά, λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» αμυντικοί και στο επιθετικό κομμάτι!

Διαβάστε επίσης

Κόντρα σε όλους και σε όλα!

Κόντρα σε όλους και σε όλα!

Ο Ολυμπιακός έδειξε και στο Περιστέρι ότι είναι αποφασισμένος τη φετινή σεζόν να νικήσει τους πάντες και τα πάντα και να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην κορυφή.

Γυαλίζει το μάτι τους!

Γυαλίζει το μάτι τους!

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με την… ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη τους κόντρα στον Ατρόμητο είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και στη Σεβίλλη κόντρα στην Μπέτις.