Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γυαλίζει το μάτι τους!

Γυαλίζει το μάτι τους!
Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018 - 01:28

Σε ρυθμούς… Μπέτις βρίσκονται άπαντες στια τάξεις του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες πανηγύρισαν το σπουδαίο διπλό κόντρα στον Ατρόμητο, ωστόσο, από τη Δευτέρα (26/11) κιόλας έστρεψαν την προσοχή τους στην Ευρώπη και στην αναμέτρηση με την ομάδα της Σεβίλλης.

Οι «ερυθρόλευκοι» με ανεβασμένη τη ψυχολογίας τους είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και στην Ισπανία, προκειμένου να πάρουν θετικό αποτέλεσμα και να αυξήσουν τις πιθανότητες πρόκρισής τους στην επόμενη φάση του Europa League.

Το μάτι των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς… γυαλίζει και περιμένουν πώς και πώς την αναμέτρηση με την Μπέτις. Φυσικά, όλοι γνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα, ωστόσο, το πάθος ξεχειλίζει, κάτι το οποίο αναμένεται να φανεί και εντός του αγωνιστικού χώρου.

Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα πρέπει να παίξουν με το μαχαίρι… στα δόντια για 90 λεπτά κόντρα στην ισπανική ομάδα, βγάζοντας πάθος και ψυχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να επιστρέψουν στην Ελλάδα με βαθμό ή βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

Κόντρα σε όλους και σε όλα!

Κόντρα σε όλους και σε όλα!

Ο Ολυμπιακός έδειξε και στο Περιστέρι ότι είναι αποφασισμένος τη φετινή σεζόν να νικήσει τους πάντες και τα πάντα και να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην κορυφή.

«Χαμόγελα» για Γκερέρο!

«Χαμόγελα» για Γκερέρο!

Ο Ισπανός φορ έδειξε στο διάστημα όπου αγωνίστηκε με τον Ατρόμητο ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, κάτι το οποίο γεμίζει ικανοποίηση τους Πειραιώτες ενόψει και Μπέτις.