Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κλειδί» το δυνατό ξεκίνημα…

«Κλειδί» το δυνατό ξεκίνημα…
Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018 - 12:07

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (03/12) στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Παναιτωλικό για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα ματς όπου οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο τη νίκη.

«Κλειδί» και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτελεί το γρήγορο γκολ και το δυνατό ξεκίνημα από τους Πειραιώτες. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να σκοράρουν μόλις σε 2 παιχνίδια πρωταθλήματος στο πρώτο ημίχρονο, σε αυτά με τον ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης. Κάτι το οποίο τους έχει αναγκάσει να ψάχνουν γκολ στην επανάληψη και αρκετές φορές την ανατροπή.

Το γκολ στο πρώτο μέρος, ειδικά στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα κάνει σίγουρα πιο εύκολο το έργο των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς, κάτι το οποίο γνωρίζει ο Πορτογάλος και θέλει να αρχίσει να το πράττει η ομάδα του στη συνέχεια της σεζόν, αρχής γενομένης στο ματς με τους Αγρινιώτες.

Στο πρωτάθλημα, όλοι γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει κλειστές άμυνες, συνεπώς το γκολ στο πρώτο μέρος, μπορεί να αποτελέσει «κλειδί». Φυσικά, οι Πειραιώτες και στα πρώτα ημίχρονά τους μέχρι στιγμές είχαν την υπεροχή, δημιουργώντας σωρεία ευκαιριών, ωστόσο, δεν έχουν καταφέρει να φανούν αποτελεσματικοί.

Κάτι, όμως, το οποίο όλοι στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν, ξεκινώντας δυνατά τους αγώνες τους και κάνοντας πιο εύκολο το έργο τους στη συνέχεια της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης

Η «τρέλα» που γουστάρει και ο κόσμος!

Η «τρέλα» που γουστάρει και ο κόσμος!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δείχνουν συνεχώς το πόσο πολύ θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα να επιστρέψει στους τίτλους, κάτι το οποίο αρέσει στον κόσμο της ομάδας.