Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είναι «τρελός» και το δείχνει!

Είναι «τρελός» και το δείχνει!
Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018 - 00:36

Η επιστροφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ήταν η μεγάλη είδηση που «βγήκε» από την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την δωδέκατη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Μόνο… είδηση δεν αποτελεί, όμως, η «τρέλα» του διεθνούς εξτρέμ για τον Θρύλο!

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός επέστρεψε σε χρόνο ρεκόρ από τον τραυματισμό του. Και αυτό «φωνάζει» πολλά! Δείχνει την μεγάλη θέληση και «δίψα» του Λάζαρου να βοηθήσει την ομάδα. Την ομάδα της καρδιάς του, τον Ολυμπιακό.

Ο Λάζαρος είχε «σκάσει» την ημέρα που τραυματίστηκε. Και αυτό διότι γνώριζε πολύ καλά πόσο σημαντικά ήταν τα επόμενα ματς των Πειραιωτών. Ήθελε να επιστρέψει όσο πιο γρήγορα. Πίστευε, μάλιστα, ότι μπορεί να είναι ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό! Κάτι που οι περισσότεροι είχαν ως απίθανο. Και «πάλεψε» για αυτό, τα έδωσε όλα και τελικά, τα κατάφερε, δείχνοντας για μία ακόμα φορά, ότι είναι «ψυχάρα». Παίκτης που χρειάζεται στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Η επιστροφή του είναι πάρα πολύ σημαντική. Και ο Πέδρο Μαρτίνς το ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Γνωρίζει ο Πορτογάλος τεχνικός τι μπορεί να του δώσει ο Λάζαρος! Πόσω μάλλον στο ματς με τον Παναιτωλικό. Τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο εξωαγωνιστικό κομμάτι. Είτε αγωνιστεί δηλαδή είτε όχι…

Διαβάστε επίσης