Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό δεν είναι λάθος, «χειρουργείο» το λένε

Αυτό δεν είναι λάθος, «χειρουργείο» το λένε
Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018 - 00:01
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Το χέρι του Βιεϊρίνια, ο οποίος στο 11' του αγώνα Λαμία-ΠΑΟΚ 0-1 έπαιξε... βόλεϊ στη σέντρα του Επστάιν, δεν γίνεται να μην το είδε ο διαιτητής Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά). Είναι ακριβώς δίπλα στη φάση και δεν έχει δικαιολογία που δεν έδωσε το πεντακάθαρο πέναλτι, καθώς πρόκειται για τον ορισμό της παράβασης.

Αυτά δεν είναι λάθη, «χειρουργεία» τα λένε. Η εύνοια στον ΠΑΟΚ έβγαλε μάτια. Υποτίθεται ότι η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ έχουν τη διαιτησία υπό τον έλεγχό τους, ενώ θα πρέπει να ντρέπεται και ο Περέιρα που έπρεπε να παραιτηθεί από χθες, καθώς δεν είναι ακατάλληλος μόνο ο Τσαμούρης αλλά και ο Πορτογάλος που ανέχεται τέτοιους ρέφερι.

Είναι αδιανόητο να αλλοιώνεται το πρωτάθλημα και οι αρμόδιοι να... σφυρίζουν αδιάφορα. Πόσο χειρότερα πρέπει να γίνουν τα πράγματα, πόση ξεφτίλα αντέχουν ακόμα; Όμως, οι φίλαθλοι αηδιάζουν με τέτοιες διαιτησίες.

Είναι ξεκάθαρο ότι η βαθμολογία του πρωταθλήματος αλλοιώνεται. Από την αρχή της σεζόν, έχουμε το ίδιο... βιολί, μια διαιτησία 100-0 υπέρ του ΠΑΟΚ και ο Περέιρα να θεωρεί ότι οι Ελληνες διαιτητές βρίσκονται «σε στάδιο κλίμακας καλό έως πολύ καλό», όπως χαρακτηριστικά τους ανέφερε στο σεμινάριο της περασμένης εβδομάδας, προσθέτοντας ότι είναι «καλύτεροι από πέρσι»! Μόνο ο ΠΑΟΚ θα συμφωνούσε με αυτό!

Τέταρτη φορά στον ΠΑΟΚ!

Είναι δυνατόν ο Περέιρα να ορίζει τέσσερις φορές τον Τσαμούρη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης; Τον είχε τέταρτο του Διαμαντόπουλου (Αρκαδίας) στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-3 (την 3η αγωνιστική), όπου ούτε αυτός είδε ότι ο Πασχαλάκης έβρισε τους φιλάθλους της γηπεδούχου για να υποδείξει την αποβολή του, τον είχε τέταρτο του Δανού Μάε στο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0 (8η αγωνιστική), τον έβαλε να σφυρίξει ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-1 (την 10η αγωνιστική), όπου οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι ο Πρίγιοβιτς άνοιξε το σκορ, πατώντας στην πλάτη του Μαρινάκη (επιθετικό φάουλ) για να ανοίξει το σκορ, άρα με ποια λογική τον έβαλε να σφυρίξει Λαμία-ΠΑΟΚ 0-1, μετά από δυο αγωνιστικές;

Κατά τα άλλα, ο ΠΑΟΚ δεν τον ήθελε επειδή είναι της ΕΠΣ Πειραιά. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Διαβάστε επίσης