Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σπρώξιμο» για να ανανεώσει ο Περέιρα

«Σπρώξιμο» για να ανανεώσει ο Περέιρα
Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 - 08:37
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τα πληκτρολόγια της προπαγάνδας έχουν πάρει... φωτιά. Αυτό που παίζεται στις... οθόνες, εννοούμε σε συγκεκριμένα σάιτ, είναι να ανανεώσει από τώρα το συμβόλαιό του ο Περέιρα, το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Είναι λογικό ο Πορτογάλος να έχει άγχος, δεδομένης και της υψηλής αμοιβής του, καθώς δεν έχει διαψευστεί ότι λαμβάνει μηνιαίο μισθό 22.000 ευρώ.

Ειδικά αν ισχύει ότι ο τοποτηρητής της ΟΥΕΦΑ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, Ζόραν Λάκοβιτς, σύμφωνα με το ... σενάριο που διαρρέει είναι σύμφωνος με αυτό, τότε δεν χρειάζεται να υπάρχει Επιτροπή Παρακολούθησης της ΦΙΦΑ, αφού ο Σέρβος θα πρέπει να πληροφορείται τα πάντα από τον Γενικό Γραμματέα της ΟΥΕΦΑ, Θόδωρο Θεοδωρίδη, επειδή ο τελευταίος μαθαίνει τα νέα μέσω δημοσιευμάτων, μην πάει ο νους σας σε κάτι κακό.

Επίσης, και ο Περέιρα από πέρσι τέτοια εποχή φρόντισε να ρίξει το... μπαλάκι για να παραμείνει στην ηγεσία της ΚΕΔ. Απόδειξη ότι επισκέφθηκε και τις εννέα περιφέρειες, όπου συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι των Επιτροπών Διαιτησίας των ΕΠΣ, προκειμένου να αναλύσει το τετραετές πλάνο ανάπτυξης.

Αν κρίνουμε από το ότι δεν υπάρχει πρόοδος, θεωρούμε ότι έγινε μια τρύπα στο νερό. Ούτε είναι ανάπτυξη οι ΕΠΣ κάνουν σχολές διαιτησίας για να «βαφτίζουν» διαιτητές μετά από μηνιαία εκπαίδευση!

Σχετικά με το «σπρώξιμο» για να ανανεώσει από τώρα ο Περέιρα μια εξήγηση υπάρχει. Θέλουν να συνεχιστεί η διαιτησία 100-0 υπέρ των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και 100-0 κατά του Ολυμπιακού. Γιατί βιάζονται τόσο, τη στιγμή που υπάρχουν φόβοι ότι το πρωτάθλημα δεν θα τελειώσει εξαιτίας της διαιτησίας;

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός είσαι, μπορείς!

Ολυμπιακός είσαι, μπορείς!

Αποφασισμένοι για την υπέρβαση οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι αντιμετωπίζουν στις 22:00 την Μίλαν στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Live στο gavros.gr/CS3.