Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όχι μόνο… εξυγίανση, αλλά και πάρτι προσλήψεων στην ΕΠΟ του Γραμμένου!

Όχι μόνο… εξυγίανση, αλλά και πάρτι προσλήψεων στην ΕΠΟ του Γραμμένου!
Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 - 15:26

Αυτό που συμβαίνει με την ΕΠΟ του Γραμμένου, την ΕΠΟ της… εξυγίανσης δεν είναι απλά θράσος! Το ξεπερνά. Αλλά όταν γίνονται διάφορα με τις… πλάτες του Γ. Βασιλειάδης, του υφυπουργού Αθλητισμού, που επιβαρύνουν απίστευτα τον Έλληνα πολίτη, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς αυτή την ξεφτίλα.

Σε μια Ομοσπονδία που όχι μόνο δεν περιορίζει τα έξοδά της, αλλά διαρκώς αυξάνει το κόστος. Επιβαρύνοντας τον Έλληνα πολίτη με επιπλέον 869.316 ευρώ τον χρόνο. Επιδιδόμενη σε ένα διαρκές… πάρτι προσλήψεων, για μια ομοσπονδία που έχει ξεπεράσει κατά πολλού τους 100 υπαλλήλους, οι οποίοι όπως φαίνεται δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα, καθώς οι «προσθήκες» δεν σταματούν ποτέ!

Με τον Βαγγέλη Γραμμένο, τον πρόεδρο της ΕΠΟ, «ο δικός μας» Γραμμένος όπως τον είχε αποκαλέσει ο Ιβάν Σαββίδης, να προσθέτει στο κρατικό μισθολόγια, στα χρήματα της ομοσπονδίας από τις επιχορηγήσεις και τις εισφορές των επαγγελματικών ομάδων (λέγεται και φορολογία στις μεταγραφές) και νέα έξοδα! Για να συνεχίσει η… εξυγίανση με κάθε τρόπο το έργο της! Για να μην μείνει κανένα από τα… παιδιά της με το παράπονο!

Τα οικονομικά στοιχεία «φωτιά» είναι άκρως αποκαλυπτικά. Επιπλέον 21 άτομα προστέθηκαν στο μισθολόγια της ΕΠΟ της… εξυγίανσης με τη μηναία αύξηση στο κόστος της ΕΠΟ να φτάνει στα 72.443 ευρώ τον μήνα, κάτι που μεταφράζεται σε 869.316 ευρώ σε ετήσια βάση! Στην Ελλάδα που δεν υπάρχουν χρήματα, που ο κόσμος βιώνει την περίοδο της λιτότητας και των περικοπών, στην ΕΠΟ το χρήμα ρέει άφθονο!

Πάρτι… προσλήψεων και «τρελά» χρήματα

Δημοσιογράφος με μηνιαίες αποδοχές που φτάνουν τα 5.700 ευρώ. Ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια δεν έκανε τίποτα άλλα παρά να προωθεί το αφήγημα της «εγκληματικής οργάνωσης»! Ο Θάνος Μπλούνας, που εργάζεται και στο Κρατικό Ραδιόφωνο, αλλά και στην Καθημερινή του Αλαφούζου με αποδοχές απίστευτες για αυτή την εποχή! Σε τι θέση; Γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ που ασχολείται και με την «απομαγνητοφώνηση» των πρακτικών των συνεδριάσεων!

Σε μια εποχή που ο κόσμος προσπαθεί να ζήσει με πολύ χαμηλά αποδοχές από τις περικοπές που έχει κάνει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, με λιγότερα από 500 ευρώ το μήνα, οι 21 που προσλήφθηκαν στην Ομοσπονδία της… εξυγίανσης έχει κατά μέσο όρο απολαβές 3.449 ευρώ το μήνα. Κάνουν δύσκολη δουλειά και πρέπει να αμειφθούν αναλόγως για το… έργο τους! Να μην έχουν και παράπονο.

Προσέξτε ποσά για να καταλάβετε τι γίνεται… Ο βοηθός του Περέιρα στην ΚΕΔ, ο Ισπανός Μαρίν! Ως συνεργάτης του Πορτογάλου δεν θα μπορούσε να φτάσει στα 22.000 ευρώ του προϊστάμενού του… Οι δικές του απολαβές. Μόνο… 14.103 ευρώ το μήνα! Για να πηγαίνει η διαιτησία από το κακό στο χειρότερο και η… εξυγίανση να ζει και να βασιλεύει!

Η δικηγόρος Κωνσταντίνα Σίσκου από τη Θεσσαλονίκη. Από το 2018 έγινε και υπάλληλος της Ομοσπονδίας με απολαβές 5.400 ευρώ το μήνα. Έχει εκπροσωπήσει τον Γραμμένο σε διάφορες νομικές υποθέσεις. Και πλέον είναι υπάλληλος της Ομοσπονδίας για να βοηθήσει τον πρόεδρο της ΕΠΟ της… εξυγίανσης στο έργο του. Γιατί φαίνεται πώς ο Γραμμένος δεν έχει εμπιστοσύνη στον νομικό κόσμο στην Αθήνα και ήθελε να έχει δίπλα τους ανθρώπους από την Θεσσαλονίκη. Για να νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Μέσα σε όλα υπάρχουν και οι ποδοσφαιρικές προσλήψεις. Ο Θόδωρος Ελευθεριάδης από τους μικρούς του ΠΑΟΚ στην Κ15 με 5.065 ευρώ τον μήνα (όλα τα ποσά είναι μικτά), ο γυμναστής Νίκος Καρύδας, αδερφός του μεγάλου μάνατζερ του Βορρά, του Δημήτρη, παίρνει μόλις 2.496 ευρώ τον μήνα. Ο Νίκος Κεχαγιάς ανέλαβε την εθνική Παίδων με 3.208 ευρώ μισθό και ο Μπάμπης Ζελενίτσας μετακόμισε από την ΑΕΚ στην Ομοσπονδία για 3.880 ευρώ τον μήνα. Για τεχνικός διευθυντής.

Τα «τρελά» ποσά των μισθολογίων των νέων προσλήψεων στην ΕΠΟ:

ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ ΜΑΡΙΝ 14.103€

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΛΟΥΝΑΣ 5.700€

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΙΣΚΟΥ 5.400€

ΘΟΔΩΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ 5.065€

Πηγή: in.gr

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Λαμία Live 3-0 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Λαμία Live 3-0 (Τελικό)

Ο Ολυμπιακός θέλει τους 3 βαθμούς με τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης», με στόχο το σερί νικών που θα τον οδηγήσουν στη διεκδίκηση του τίτλου. Live στις 19:30 στο gavros.gr/NS1.

Ένα γκολ νωρίς...

Ένα γκολ νωρίς...

Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να μπουν δυνατά στο ματς και να βάλουν από την αρχή τις βάσεις για τους τρεις βαθμούς.