Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Οι αθλιότητες της... εξυγίανσης συνεχίζονται!

Οι αθλιότητες της... εξυγίανσης συνεχίζονται!
Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 - 19:48

Η ξεφτίλα τους δεν σταματά με τίποτα. Η... εξυγίανση συνεχίσει το άθλιο «έργο» της. Σε ένα ακόμα ματς δεν καταλόγισαν το πέναλτι που έβγαζε... μάτι υπέρ του Ολυμπιακού. Στο ματς με τη Λαμία, στο 17', ο Καρυπίδης ανέτρεψε τον Ομάρ σε θέση μέσα δεξιά στην περιοχή.

Μπροστά στον διαιτητή Διαμαντόπουλου και τον βοηθό Αλεξέα! Αυτόν που δεν είχε δει στο Περιστέρι το χτύπημα του Γιαννούλη στον Ποντένσε, που είχε γινεί μπροστά του.

Ένα ακόμα πέναλτι που δεν καταλογίζεται υπέρ του Ολυμπιακού. Μια ακόμα απόφαση της... εξυγίανσης. Με τον Διαμαντόπουλο να προσθέτει το όνομά του στη λίστα με τους Ευαγγέλου και Τζήλο.

Και όχι μόνο! Ο δε επόπτης Αλεξέας που δεν τιμωρήθηκε για το Περιστέρι, συνεχίζει το... έργο του.

Αν μετά από όλα αυτά δεν παραιτηθεί ο Περέιρα, είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για ό,τι συμβαίνει. Από τη στιγμή που τόνισε πρόσφατα σε συνέντευξή του πώς έχει τον τελευταίο λόγο σε ό,τι αφορά τους ορισμούς.

Διαβάστε επίσης

Γλίτωσε νέα ήττα η ΑΕΚ…

Γλίτωσε νέα ήττα η ΑΕΚ…

Η… ομαδάρα του Μαρίνου Ουζουνίδη έμεινε στο 0-0 στην έδρα της ΑΕΛ δείχνοντας σε ακόμη ένα ματς, ότι δεν μπορεί χωρίς… εξυγίανση. Από καθαρή τύχη δεν γνώρισαν μάλιστα την ήττα οι «κιτρινόμαυροι».