Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Football «μας το 'κλεψαν» expert

Football «μας το 'κλεψαν» expert
Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 - 18:43

Το σάιτ της αλήθειας, εσχάτως, έγινε και σάιτ της ποδοσφαιρικής ανάλυσης. Διαβάζεις π.χ. το blog του Τουρσουνίδη κι αισθάνεσαι ότι ο τύπος έχει... εφεύρει ξανά το άθλημα.

Σε 560 λέξεις κείμενο (δίχως το υστερόγραφο για τον Βέρνμπλουμ) οι 313 είναι για τις δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη. Στις υπόλοιπες λέει 12 φορές ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει και θα πάρει το πρωτάθλημα, στις άλλες κάνει μια μίνι περιγραφή όσων είδαμε χθες στη Λιβαδειά και στο φινάλε βάζει την κασέτα: μας το 'κλεψαν πέρυσι.

Για τέτοια ανάλυση μιλάμε! Γουάου. Δεν τον διάβαζε νωρίτερα ο Μουρίνιο μη χάσει τη δουλειά του ο άνθρωπος! Αν συνεχίσει τόσο προχώ αναλύσεις, είμαστε βέβαιοι ότι μέσω της ΕΠΟ θ' αρχίσουν να έρχονται συνεχώς προσκλήσεις για να τον κάνουν κεντρικό ομιλητή σε φόρουμ της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ για την πρόοδο του αθλήματος.

Στην απέξω θα μένουν τα... λιμά, κάτι Φίγκο, κάτι Ζιντάν, κάτι Καμπιάσο και κάτι Καρεμπέ. Πρώτη μούρη ο Τουρσουνίδαρος που όταν έπαιζε ποδόσφαιρο, ήταν τόσο αθλητικός που νόμιζες ότι τα μπούτια του ήταν σιαμαία.

Ειλικρινά συνεχίστε έτσι, σας αγαπάμε, δεν πλήττουμε ποτέ.

Διαβάστε επίσης

Αυτό είναι το μέλλον του Θρύλου!

Αυτό είναι το μέλλον του Θρύλου!

Οκτώ παίκτες από την Ακαδημία του Ολυμπιακού βρίσκονται στην αποστολή των Πειραιωτών για το ματς με τον Άρη Αβάτου. Δείτε ποιοι είναι οι πιτσιρικάδες που θα πάρει ο Πέδρο Μαρτίνς μαζί του στην Ξάνθη.

Αποθέωσε Φορτούνη η UEFA! (pic)

Αποθέωσε Φορτούνη η UEFA! (pic)

Ύμνοι από την UEFA για τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, ο οποίος εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν με τις εμφανίσεις του.