Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θύμα ξυλοδαρμού ο Τζήλος

Θύμα ξυλοδαρμού ο Τζήλος
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 - 11:18
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Άγρια επίθεση από τέσσερις κουκουλοφόρους δέχθηκε ο διεθνής διαιτητής Θανάσης Τζήλος (Λάρισας), βγαίνοντας από το σπίτι του το πρωί της Τετάρτης (19/12). Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη την ώρα πήγαινε στο φούρνο να ψωνίσει και μόλις μπήκε στο αυτοκίνητό του, έσπασαν το τζάμι, τον έβγαλαν έξω και τέσσερα άτομα είχαν στήσει ενέδρα και τον ξυλοκόπησαν.

Μετά το μαφιόζικο χτύπημα ο Τζήλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, εξαιτίας της άνανδρης και μαφιόζικης επίθεσης φέρει τραύματα στο κεφάλι και στο γόνατό του.

Ήδη της υπόθεσης έχει επιληφθεί το τμήμα της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Πρόκειται για ένα ακόμη κρούσμα βίας σε βάρος διαιτητή και οι αρμόδιοι πρέπει να πάρουν μέτρα.

Μετά τη μαφιόζικη επίθεση στον Τζήλο η ΕΠΣ Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καταδικάζει την επίθεση, ενώ ταυτόχρονα ανέβαλε τα τοπικά πρωταθλήματα.

Αναλυτικά αυτή αναφέρει: «Ο πρόεδρος της ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, κ. Μπουχλαριώτης Δ., εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την άνανδρη και ανεπαίσχυντη επίθεση στο διαιτητή της Ένωσή μας κ. Τζήλο Αθανάσιο. Τέτοιου είδους πράξεις είναι καταδικαστέες και προκαλούν σοβαρούς και ανεπανόρθωτους τριγμούς στα θεμέλια της Διαιτησίας, του Ποδοσφαίρου και εν γένει της κοινωνίας μας.

Η ΕΠΣΝΛ εκφράζει την συμπαράστασή της προς την οικογένεια του κ. Αθανάσιου Τζήλου και σε ένδειξη διαμαρτυρίας αναβάλλει ΟΛΑ τα πρωταθλήματα για το προσεχές Σαββατοκύριακο απέναντι σε αυτούς που δε θέλουν το καθαρό ποδόσφαιρο και την αμερόληπτη διαιτησία, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο τραμπουκισμός και η αλητεία δεν θα περάσουν».

Την άνανδρη επίθεση κατά του Τζήλου καταδίκασε και η διοργανώτρια. Αναλυτικά:

«H Super League καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση στο διαιτητή κ. Θ. Τζήλο. Τέτοια θλιβερά φαινόμενα δεν έχουν θέση στον αθλητισμό.

Η διοργανώτρια αρχή εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον κ. Τζήλο και ευελπιστεί ότι οι αρμόδιες αρχές θα κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να οδηγήσουν τους δράστες της επίθεσης ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Διαβάστε επίσης