Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρωτάθλημα στον… αέρα

Το πρωτάθλημα στον… αέρα
Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 - 12:27
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Οι διαιτητές αποφάσισαν την αποχή από το πρωτάθλημα μετά την επίθεση στον Τζήλο. Κάτι που σημαίνει πώς η τελευταία αγωνιστική για το 2018 δεν θα διεξαχθεί. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν τόσο από την πλευρά της ΕΠΟ όσο και από την ΚΕΔ και τον Περέιρα για να μεταπειστούν, αυτό δεν έγινε.

Με την ανακοίνωση τους να αναφέρει: «Οι Διαιτητές και οι βοηθοί της 1ης Κατηγορίας μετά την άνανδρη επίθεση κατά του συναδέλφου τους Θανάση Τζήλου εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους, αλλά και την αγανάκτηση που έχει συσσωρευτεί μετά από τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις κατά προσώπων που υπηρετούν τη διαιτησία.

Ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στον άξιο συνάδελφό μας απέχουμε από τις αγωνιστικές δραστηριότητες μέχρι νεωτέρας. Ευχόμαστε στον συνάδελφο περαστικά, είμαστε όλοι δίπλα του και απέναντι σε όσους προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν.

Διαιτητές κ' βοηθοί 1ης Κατηγορίας».

Κάτι που σημαίνει πώς η τελευταία αγωνιστική για το 2018, η 15η που ήταν προγραμματισμένη για το προσεχές Σαββατοκύριακο, δεν θα γίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Οι προσπάθειες για να μεταπειστούν οι διαιτητές και οι βοηθοί δεν είχαν αποτέλεσμα και πλέον αναμένεται και η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Διαβάστε επίσης