Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναβολή στη Σούπερ Λίγκα!

Αναβολή στη Σούπερ Λίγκα!
Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 - 13:59

Η 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας δεν θα γίνει το Σαββατοκύριακο. Πλέον αυτό είναι σίγουρο και οι ανακοινώσεις που αναμένονται, το μόνο που θα κάνουν είναι να το επιβεβαιώσουν και επίσημα. Αυτό προκύπτει και μετά από συνάντηση που έγινε την Πέμπτη ανάμεσα στους αρμόδιους και τον διαιτητή Παπαπέτρου που συναντήθηκε με τους Γραμμένο, Δέδε, Περέιρα, Μάριν, Λίντμπεργκ, αλλά και τον Φούσεκ.

Ο εκπρόσωπος των διαιτητών αναφέρθηκε στην ομόφωνη απόφαση διαιτητών και βοηθών Α’ κατηγορίας για αποχή από τους αγώνες της 15ης αγωνιστικής (22-23/12/2018) «για ψυχολογικούς λόγους μετά την απαράδεκτη και άνανδρη επίθεση κατά του διεθνή διαιτητή Θανάση Τζήλου».

Η πλευρά της ΕΠΟ προσπάθησε να τους μεταπείσει, δίνοντας έμφαση στην προσπάθεια προστασίας της διεξαγωγής των διοργανώσεων και στην επιλογή της καλύτερης απόφασης και πρακτικής, υπό τις σημερινές συνθήκες, για το ίδιο το άθλημα. Κι αυτό που αποφασίστηκε και οριστικοποιήθηκε είναι πώς στις 4 Ιανουαρίου 2019, θα γίνει νέα συνάντηση στην οποία θα λάβουν μέρος η ΕΠΟ, η Κ.Ε.Δ., η Σούπερ Λίγκα, εκπρόσωποι των διαιτητών Α΄ κατηγορίας και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμων της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ, Φούσεκ.

Σε ό,τι αφορά την απόφαση διαιτητών και βοηθών, αυτή αφορά μόνο τη Σούπερ Λίγκα. Οι σημερινοί αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος θα διεξαχθούν κανονικά.

Διαβάστε επίσης

Μεγάλος θρυλικός διαγωνισμός!

Μεγάλος θρυλικός διαγωνισμός!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δίνει την ευκαιρία στους φίλους της να κερδίσουν «ερυθρόλευκα» δώρα. Στέλνοντας βίντεο και φωτογραφίες από το επικό ματς με την Μίλαν.