Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μεγάλος θρυλικός διαγωνισμός!

Μεγάλος θρυλικός διαγωνισμός!
Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 - 14:44

Μεγάλος διαγωνισμός από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, με θέμα την επική πρόκριση με αντίπαλο την Μίλαν. Κι έπαθλο για τον κόσμο του Θρύλου πολλά «ερυθρόλευκα» δώρα.

Όπως αναφέρουν και οι «ερυθρόλευκοι» στην ανακοίνωσή τους «Ο Θρύλος μας έγραψε ιστορία το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και πήρε μία ιστορική πρόκριση στους «32» του UEFA Europa League. Δείξε μας πως έζησες και απαθανάτισες τον θρίαμβο επί της Μίλαν μέσα από το γήπεδο, στέλνοντας e-mail στο [email protected] και λάβε συμμετοχή στον ΘΡΥΛΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ! Οι καλύτερες φωτογραφίες ή βίντεο μέσα από το γήπεδο θα κερδίσουν πλούσια δώρα της ομάδας μας!

Οι νικητές θα ενημερωθούν με απαντητικό e-mail στις 15 Ιανουαρίου και θα πρέπει να έχουν στείλει τα στοιχεία επικοινωνίας έως τις 17 Ιανουαρίου στις 14:00, αλλιώς θα πάρουν την σειρά τους οι πρώτοι επιλαχόντες.

Αναλυτικά τα Θρυλικά Δώρα:

anthem jackets του Ολυμπιακού

αδιάβροχα του Ολυμπιακού

μπλουζάκια polo του Ολυμπιακού

ζακέτες του Ολυμπιακού

φόρμες του Ολυμπιακού

μπουφάν του Ολυμπιακού

βαλίτσα με σήμα Ολυμπιακού

Όροι και προϋποθέσεις διαγωνισμού:

** Συμμετέχοντας στον ανωτέρω διαγωνισμό γνωρίζετε ότι όλα τα προσωπικά σας στοιχεία και τα τυχόν δεδομένα εικόνας σας θα παραμείνουν στο αρχείο που τηρείται από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τους σκοπούς και μόνο της συμμετοχής σας στον διαγωνισμό αυτόν και παρέχετε την συγκατάθεσή σας για τον σκοπό αυτόν και μόνο, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 6 με τίτλο «νομιμότητα επεξεργασίας» του ευρωπαϊκού κανονισμού 679/2016 περί προσωπικών δεδομένων βάσει του οποίου χορηγείτε την συναίνεσή σας προς την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων κατά τα ανωτέρω.

** Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε της συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή στέλνοντας email στη διεύθυνση [email protected] και η ΠΑΕ θα παύσει την επεξεργασίας των δεδομένων σας για τον ανωτέρω σκοπό. Ωστόσο ενδεχόμενη ανάκληση της συγκατάθεσής σας θα έχει ως αποτέλεσμα την ακύρωση της συμμετοχής σας στο διαγωνισμό. Περίπτωση για την οποία θα σας ενημερώσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την σχετική πολιτική μας (Ειδοποίηση Ιδιωτικότητας) η οποία είναι αναρτημένη στο www.olympiacos.org».

Διαβάστε επίσης

Αναβολή στη Σούπερ Λίγκα!

Αναβολή στη Σούπερ Λίγκα!

Δεν βρέθηκε λύση σε ό,τι αφορά την άρση της αποχής των διαιτητών. Κανονικά τα σημερινά ματς Κυπέλλου, χωρίς πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο.