Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εμβόλιμη η 15η αγωνιστική

Εμβόλιμη η 15η αγωνιστική
Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 - 23:11
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Πάντα υπό την προϋπόθεση οι διαιτητές να αναστείλουν την αποχή διαρκείας, το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας θα ξεκινήσει με τη 16η αγωνιστική και όχι με τη 15η, άρα το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού το 2019 θα είναι εκτός έδρας, συγκεκριμένα θα παίξει στη Λιβαδειά την Κυριακή 13 Ιανουαρίου. Ο ΚΑΠ είναι ξεκάθαρος και για αγωνιστική που αναβάλλεται, δηλαδή η 15η που περιλαμβάνει τον αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΛ, θα είναι εμβόλιμη, η οποία αναμένεται να γίνει το διάστημα 16-17 Ιανουαρίου.

Αξιο αναφοράς ότι ο Ολυμπιακός στις 12 Ιανουαρίου θα δώσει αγώνα πρωταθλήματος μετά από 29 μέρες, όπως φυσικά και οι υπόλοιπες ομάδες. Πάντως, σε σύγκριση με τους υπόλοιπους ανταγωνιστές οι «ερυθρόλευκοι» είναι η ομάδα που πλήττεται περισσότερο, δεδομένης της καλής αγωνιστικής κατάστασης που διένυαν. Να μην ξεχνάμε και ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να ετοιμαστεί και για τους αγώνες με τη Ντιναμό Κιέβου στις 14 και 21 Φεβρουαρίου για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ και είναι η μόνη ελληνική ομάδα που εκπροσωπεί την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Όσον αφορά στην αποχή διαρκείας που αποφάσισαν οι διαιτητές, εξαιτίας του ξυλοδαρμού του διεθνή διαιτητή Θανάση Τζήλου (Λάρισας) και «απέναντι σε όσους προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν», όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, η αναστολή της απόφασής τους θα εξαρτηθεί από τις προτάσεις και τα μέτρα που λάβουν η ΕΠΟ και η Λίγκα. Η καθοριστική συνάντηση θα γίνει στις 4 Ιανουαρίου και εκτός από τους εκπροσώπους των διαιτητών θα λάβουν μέρος η ΕΠΟ, η ΚΕΔ, η Σούπερ Λίγκα, και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμων των ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ, Πετρ Φούσεκ. Μάλλον, από Ελβετία μεριά θα έρθουν οι προτάσεις και τα μέτρα, αφού η ΕΠΟ δεν μπορεί να βρει έδρα για την Εθνική, τι προτάσεις να κάνει;

Διαβάστε επίσης

«Το σπίτι του Θρύλου!» (vid)

«Το σπίτι του Θρύλου!» (vid)

Το εντυπωσιακό βίντεο που δημιούργησε ένας φίλος του Ολυμπιακού με την ιστορική πρόκριση της ομάδας επί της Μίλαν.