Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κλασικό 9άρι για την επίθεση!

Κλασικό 9άρι για την επίθεση!
Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 - 02:07

Το θέμα της απόκτησης του επιθετικού που αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό έχει μπει στην τελική ευθεία. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή που θα έρθει στον Πειραιά για να κάνει τη διαφορά με το… καλημέρα.

Ονόματα ακούγονται αρκετά καθημερινά, αλλά οι άνθρωποι του Θρύλου είναι σε συζητήσεις και με έναν παίκτη το όνομα του οποίου και δεν έχει ακουστεί και είναι πολύ «δυνατό»! Ενός έμπειρου επιθετικού που έχει… παρελθόν στο σκοράρισμα, ενός «εκτελεστή» για τις αντίπαλες άμυνες και τους αντίπαλους τερματοφύλακες. Μια περίπτωση που δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολη, γι’ αυτό και οι επαφές γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η ουσία είναι πώς ο σέντερ φορ που θέλουν να φέρουν στον Πειραιά οι «ερυθρόλευκοι» είναι ποδοσφαιριστής που θα έρθει στον Ολυμπιακό και θα τεθεί αμέσως στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει θέσει το πλαίσιο για την περίπτωση αυτό.

Κλασικός σέντερ φορ περιοχής. Παίκτης που θα τον… καταλαβαίνει καλά η αντίπαλη άμυνα και θα έχει τόσο έφεση στο σκοράρισμα όσο και αποτελεσματικότητα. Αυτός είναι ο στόχος των «ερυθρολεύκων» και κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο για να τελειώσει το θέμα και να κλείσουν την συμφωνία.

Διαβάστε επίσης