Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο στόχος είναι ένας…

Ο στόχος είναι ένας…
Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018 - 09:24

Σε άδεια για τα Χριστούγεννα είναι αυτή την εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Τα στελέχη των «ερυθρολεύκων», όμως, είναι πάνω από ένα τηλέφωνο! Σε συνεχείς επαφές και συζητήσεις για να τελειώσουν το ταχύτερο δυνατόν το θέμα του σέντερ φορ.

Με την πρόθεσή τους να είναι δεδομένη και ξεκάθαρη. Θα κάνουν ό,τι χρειαστεί για να κλείσει αυτή η υπόθεση μέσα στην εβδομάδα. Αυτός είναι ο στόχος, αυτό είναι το πλάνο. Το μόνο σίγουρο είναι ένα. Η απόκτηση ενός σέντερ φορ που θα έχει το εύκολο γκολ και θα ενταχθεί άμεσα στο δυναμικό της ομάδας, ώστε να μπορέσει ο Πέδρο Μαρτίνς να τον υπολογίσει άμεσα.

Η ονοματολογία καλά κρατεί! Από την Κυριακή το βράδυ ήρθε και πάλι στο προσκήνιο το όνομα του Φράνκο Σολδάνο, του Αργεντινού επιθετικού. Του 24χρονο φορ της Ουνιόν Σάντα Φε, το συμβόλαιο του οποίου λήγει με την αργεντίνικη ομάδα το προσεχές καλοκαίρι και που μπορεί από την 1η Ιανουαρίου να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει.

Την ίδια ώρα ακούγονται πολλά ακόμα, όπως του Φακούντο Φερέιρα της Μπενφίκα, τον Τζον Γκουϊντέτι του Σουηδού της Αλαβές, αλλά και του Λέο Μπονατίνι της Γουλβς. Και όχι μόνο… Aπλά αναφέραμε τρία ονόματα που «κυκλοφορούν» τα τελευταία 24ωρα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι ξεκάθαρο.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι σε ανοικτή γραμμή με τους παίκτες που είναι υποψήφιοι για να φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα. Και είναι δεδομένο ότι «δουλεύουν» και περιπτώσεις οι οποίες δεν έχουν ακουστεί καν και τις οποίες χειρίζονται με απόλυτη μυστικότητα. Με στόχο να κλείσουν τον σέντερ φορ που θα έρθει στον Θρύλο για να βοηθήσει στη συνέχεια της σεζόν.

Διαβάστε επίσης