Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα τελειώσει άμεσα το θέμα του φορ

Θα τελειώσει άμεσα το θέμα του φορ
Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018 - 14:34

Το μόνο σίγουρο είναι ένα. Το θέμα του επιθετικού δεν θα γίνει σίριαλ. Θα τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αυτό είναι το μέλημα της «ερυθρόλευκης» διοίκησης. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ζητήσει να είναι ο σέντερ φορ όσο το δυνατόν πιο νωρίς στο αθλητικό κέντρο στο Ρέντη, ώστε να τον έχει στα πλάνα του. Να τον βάλει μέσα στην ομάδα, να κάνεις προπονήσεις, να εγκλιματιστεί και να μπορέσει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην πορεία.

Πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που έρχεται ένα δίμηνο, Ιανουάριος και Φεβρουάριος, που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολλές και αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Με τον επιθετικό να είναι απαραίτητος για τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού. Στόχος του είναι να έχει μπει ο σέντερ φορ 100% μέσα στην ομάδα μέχρι στις 20-25 Ιανουαρίου. Διότι μετά αρχίσουν τα ματς που θα κρίνουν πολλά.

Τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να έχει δουλέψει λίγο καιρό με τον ποδοσφαιριστή για να προλάβει να τον βάλει μέσα στην ομάδα σιγά-σιγά, ώστε να προσαρμοστεί ο παίκτης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το όνομα του Σολδάνο είναι στην πρώτη… γραμμή, οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στην συμφωνία και απομένει να δούμε το πότε θα τελειώσει αυτή η υπόθεση.

Διαβάστε επίσης

«Συνεχίζουμε…»

«Συνεχίζουμε…»

Το μήνυμα του Μαντί Καμαρά για την επιλογή του στην κορυφαία 11άδα του πρωταθλήματος.