Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντεπίθεση και υπέρβαση

Αντεπίθεση και υπέρβαση
Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2019 - 09:14
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Το πρώτο μισό της σεζόν έφερε τον Ολυμπιακό να μην είναι στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα, να έχει περάσει άνετα στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και να βρίσκεται στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Η μοναδική ομάδα από την Ελλάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη και μετά την αλλαγή του χρόνου.

Το 2019 ήρθε και μαζί με αυτό, ο Θρύλος έχει νέους στόχους. Ο πρώτος είναι να επιστρέψει δυναμικά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Πώς θα έρθει αυτό; Με συνεχόμενες νίκες σε όλα τα ματς. Έχουν μείνει 16 ως το φινάλε της φετινής Σούπερ Λίγκας. Εάν το πετύχει αυτό, εάν δηλαδή κάνει μόνο νίκες στις αναμετρήσεις που έχει μπροστά τους, όλα γίνονται! Οι «ερυθρόλευκοι» το πιστεύουν και θα τα δώσουν όλα για την επιστροφή στη «μάχη» του τίτλου.

Το Κύπελλο ανοίγει και τη νέα χρονιά. Πρώτο ματς της χρονιάς στην Ξάνθη, στη Πηγάδια. Εκεί όπου θέλουν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στα προημιτελικά. Ένας ακόμα στόχος που έχουν οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να τον κατακτήσουν.

Σε ό,τι αφορά την Ευρώπη, αυτή είναι η πρόκληση. Στόχος η υπέρβαση. Η Ντιναμό Κιέβου είναι μια έμπειρη ομάδα, με χρήματα, ευρωπαϊκά τρόπαια. Αλλά ο φετινός Ολυμπιακός, αυτός που απέκλεισε την Μίλαν και κόντραρε δύο φορές, στα ίσα, την Μπέτις έχει υψηλές βλέψεις. Να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στο Γιουρόπα Λιγκ. Κι αυτό θα επιδιώξουν να πετύχουν οι παίκτες του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης