Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και επίσημα στον Θρύλο ο Μπα! (pic)

Και επίσημα στον Θρύλο ο Μπα! (pic)
Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2019 - 17:52

Στον Ολυμπιακό ανήκει και με τη... βούλα ο Ουσεϊνού Μπα. Η Γκαζελέκ Αζαξιό ανακοίνωσε επίσημα τη μεταγραφή του Σενεγαλέζου στόπερ στον Θρύλο, τονίζοντας όμως ότι ο παίκτης θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη γαλλική ομάδα μέχρι το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Μία ακόμα μεταγραφή, λοιπόν. Μια ακόμα επένδυση από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που κοιτάζουν και την... επόμενη ημέρα.

Με την ανακοίνωση της Γκαζελέκ Αζαξιό να αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός έβαλε την υπογραφή του σήμερα, Πρωτοχρονιά, σε συμβόλαιο με τον Θρύλο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Ο Ουσεϊνού Μπα, αμυντικός της Γκαζελέκ από το καλοκαίρι του 2017, σήμερα υπέγραψε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά, θα παραμείνει στην ομάδα ως δανεικός, μέχρι το τέλος της σεζόν».

Διαβάστε επίσης

«Με ένα όνειρο τρελό…» (pic)

«Με ένα όνειρο τρελό…» (pic)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε από τον κόσμο του Ολυμπιακού να γράψει για το τι θέλει από το 2019 και φυσικά οι ΓΑΥΡΟΙ επιθυμούν την κατάκτηση όλων των τίτλων στην Ελλάδα, αλλά και το όνειρο του Europa League.

«Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Γιλμάζ»

«Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Γιλμάζ»

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα ο 33χρονος επιθετικός της Τραμπζονσπόρ είναι ένας από τους παίκτης που εξετάστηκε από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Σήμερα ρεπό, αύριο ξανά δουλειά

Σήμερα ρεπό, αύριο ξανά δουλειά

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε πρωτοχρονιάτικο δώρο στους ποδοσφαιριστές του ωστόσο από την Τετάρτη τους περιμένει και πάλι με... άγριες διαθέσεις.