Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Αστυνομία ταυτοποίησε 46χρονο δράστη

Η Αστυνομία ταυτοποίησε 46χρονο δράστη
Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2019 - 18:14

«Φως» έχει αρχίσει να ρίχνεται στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου, με την Αστυνομία να έχει ταυτοποιήσει έναν 46χρονο Έλληνα δράστη, ο οποίος φέρεται να είναι ένας από αυτούς που επιτέθηκαν στον διεθνή διαιτητή. Ο συγκεκριμένος δράστης έχει βεβαρυμένο ποινικό μητρώο και, όπως φαίνεται, η Αστυνομία έχει καταφέρει να τον ταυτοποιήσει.

Από εκεί και πέρα οι αστυνομικές αρχές έχουν καταφέρει με τη βοήθεια των καμερών να ταυτοποιήσουν και τα υπόλοιπα πρόσωπα της επίθεσης στον Τζήλο, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει μέχρι στιγμής τα προφίλ τους.

Πλέον, είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις, αλλά και φυσικά οι συλλήψεις των δραστών για την επίθεση τον Έλληνα ρέφερι.

Διαβάστε επίσης

«Με ένα όνειρο τρελό…» (pic)

«Με ένα όνειρο τρελό…» (pic)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε από τον κόσμο του Ολυμπιακού να γράψει για το τι θέλει από το 2019 και φυσικά οι ΓΑΥΡΟΙ επιθυμούν την κατάκτηση όλων των τίτλων στην Ελλάδα, αλλά και το όνειρο του Europa League.

«Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Γιλμάζ»

«Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Γιλμάζ»

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα ο 33χρονος επιθετικός της Τραμπζονσπόρ είναι ένας από τους παίκτης που εξετάστηκε από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.