Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η επιθυμία του Σολδάνο και το πρεστίζ του Ολυμπιακού!

Η επιθυμία του Σολδάνο και το πρεστίζ του Ολυμπιακού!
Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2019 - 08:45

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Μία υπόθεση που πέρασε από χίλια κύματα, όμως, τελικά οι Πειραιώτες κατάφεραν να κάνουν δικό τους τον Αργεντινό φορ.

Σε αυτή την υπόθεση είχαν για σύμμαχό τους τον 24χρονο επιθετικό. Ο Σολδάνο έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό, ασκώντας ασφυκτική πίεση στον πρόεδρο της Ουνιόν Σάντα Φε. Ο Αργεντινός φέρεται να είχε προτάσεις από ομάδες τόσο της Λατινικής Αμερικής όσο και της Ευρώπης, ωστόσο, εκείνος ήθελε Ολυμπιακό και κατάφερε την επιθυμία του να την κάνει πραγματικότητα.

Κάτι το οποίο δείχνει για ακόμη μία φορά το πρεστίζ του Ολυμπιακού σε όλο τον κόσμο, με τον Θρύλο να γιγαντώνει συνεχώς το όνομά του στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, κερδίζοντας έτσι «μάχες» ακόμη και σε μεταγραφικές υποθέσεις.

Ο Σολδάνο είναι μόλις 24 ετών και γνωρίζει ότι μέσα από τον Ολυμπιακό, ο οποίος συνεχίζει στην Ευρώπη, θα έχει την ευκαιρία να πετύχει όλα τα όνειρά του, βοηθώντας τους Πειραιώτες να κατακτήσουν όλους τους στόχους τους.

Διαβάστε επίσης

Σχέδιο διχασμού στη Σούπερ Λίγκα

Σχέδιο διχασμού στη Σούπερ Λίγκα

Με μοχλό την προπαγάνδα του ΠΑΟΚ προσπαθούν να θέσουν θέμα προεδρίας Μπαταγιάννη, επειδή ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Analyze that

Analyze that

Τί μας δείχνει η ανάλυση των γκολ του Σολδάνο την τελευταία 3ετία.