Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΕΚΤΑΚΤΟ! Κλείνουν το ΜΕΤΡΟ της Θεσσαλονίκης οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

ΕΚΤΑΚΤΟ! Κλείνουν το ΜΕΤΡΟ της Θεσσαλονίκης οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!
Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019 - 00:40

«Βράζει» από χθες ο κόσμος του ΠΑΟΚ και στο άκουσμα της είδησης ότι ο πρώτος σκόρερ του, ο Πρίγιοβιτς, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ιτιχάντ.

Οι εξελίξεις είναι τέτοιες που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ προχωρούν άμεσα σε κινητοποιήσεις, θέλοντας να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην διοίκηση της ομάδας τους, που δεν μπορεί να κρατήσει τον Σέρβο φορ στον ΠΑΟΚ.

Τις επόμενες ώρες, αναμένονται κινητοποιήσεις, με πρώτη από αυτή να είναι ότι θα κλείσουν το ΜΕΤΡΟ της Θεσσαλονίκης. Το ΜΕΤΡΟ που εγκαινίασε πριν λίγες ημέρες ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Σαφέστατα, θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα και για το πολιτικό σκηνικό της χώρας κάτι τέτοιο, αλλά και για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Σε δυσάρεστη θέση θα είναι και αρκετός κόσμος που δεν θα μπορεί να εξυπηρετηθεί, ειδικά αυτές τις ώρες που οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ δύσκολες.

Διαβάστε επίσης

Στην τελική ευθεία για Ξάνθη!

Στην τελική ευθεία για Ξάνθη!

Αντίστροφα για το πρώτο ματς του Ολυμπιακού στο 2019, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς στις προπονήσεις, ώστε όλοι να είναι πανέτοιμοι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Θρύλος 25 χρονών!

Θρύλος 25 χρονών!

Έπεσε ακόμα περισσότερο ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας με τον ερχομό των Σολδάνο και Μασούρα και την αποχώρηση του Πάρντο.