Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοχεύει στο Νησί και την Ιβηρική

Στοχεύει στο Νησί και την Ιβηρική
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 - 09:25

Το θέμα του εξτρέμ είναι πάντα στο πλάνο των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Αλλά για να γίνει αυτή η κίνηση θα πρέπει να βρεθεί παίκτης που να πληροί τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει οι «ερυθρόλευκοι» και να έχει τα χαρακτηριστικά που θέλουν. Κι αυτό δεν είναι πάντα μια εύκολη υπόθεση. Ονόματα ακούγονται πολλά, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πώς ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε Αγγλία και Πορτογαλία για να βρουν παίκτη, όπως αναφέρει και ο «Κόκκινος Πρωταθλητής». Αλλά δεν είναι εύκολη υπόθεση και δεν θα τελειώσει μέσα σε λίγες ημέρες. Με την ονοματολογία να κρατεί καλά.

Δύο «αγορές» που και ξέρουν καλά οι «ερυθρόλευκοι» και μπορούν να βρουν παίκτες που να έχουν τα χαρακτηριστικά που θέλουν. Όμως, όπως αναφέραμε και παραπάνω, είναι μια ιστορία που δεν θα κλείσει άμεσα. Κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνά κανείς. Ο στόχος είναι, για να γίνει μια επιπλέον προσθήκη, να βρεθεί παίκτης καλύτερος από αυτούς που έχει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του, στις θέσεις αυτές, αλλά να μην διαταράξει την ισορροπία της ομάδας.

Διαβάστε επίσης