Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός θα σπάει τα «μπλόκα»!

Ο Ολυμπιακός θα σπάει τα «μπλόκα»!
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 - 08:46

Σε ένα ακόμα ματς του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν γίναμε στο ίδιο έργο θεατές. Σε ένα ακόμα ματς που είχαν στήσει «μπλόκο» για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Ακόμα και τώρα δεν λένε να ησυχάσουν. Ό,τι μπορούν κάνουν για να σταματήσουν τον Θρύλο!

Αλλά εκείνος απαντά με τον δικό του τρόπο! Σπάει το ένα «μπλόκο» μετά το άλλο. Αυτά που στήνει η... εξυγίανση για να τον τελειώσει οριστικά από τη «μάχη» του πρωταθλήματος. Το κάνει, δε, με τον καλύτερο τρόπο. Με την καλή μπάλα στον αγωνιστικό χώρο. Κι όταν η απόδοσή του δεν φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα, έχει την απαραίτητη ωριμότητα για να κάνει τη δουλειά του. Να κάνει αυτά που πρέπει για να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Ας κάνουν εκείνοι ό,τι θέλουν, το ίδιο θα κάνει και ο Ολυμπιακός. Θα συνεχίσει να πορεύεται στο δικό του δρόμο. Θα παίζει μπάλα, θα κυριαρχεί επί των αντιπάλων του και θα σημειώνει νίκες. Θα κάνει αυτό που πρέπει από τη δική του πλευρά. Τι σημαίνει αυτό;

Άλλες δεκατέσσερις (14) νίκες ως το τέλος του πρωταθλήματος. Η δική του «απάντηση» σε όλους αυτούς θα δίνεται στους αγωνιστικούς χώρους, παίζοντας την καλύτερη μπάλα. Αυτό που παραδέχονται και οι αντίπαλοί του.

Διαβάστε επίσης

Τα εξτρέμ έδωσαν τη νίκη

Τα εξτρέμ έδωσαν τη νίκη

Άψογη από κάθε άποψη η συνεργασία του Χριστοδουλόπουλου με τον Ποντένσε, στα Γιάννινα, στη φάση του 1-2.

Ο Λάζαρος είναι ΕΔΩ!

Ο Λάζαρος είναι ΕΔΩ!

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έδειξε ότι έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να οδηγήσει την ομάδα σε πολύ σημαντικές νίκες, όπως στα Γιάννινα, και να τη βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων της.