Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «έργο» της... εξυγίανσης δεν σταματά!

Το «έργο» της... εξυγίανσης δεν σταματά!
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 - 15:33

Πολλά έχουμε δει τη φετινή σεζόν. Εξάλλου η... εξυγίανση κάνει μια χαρά το έργο της! Δεν θα σταθούμε μόνο στα πέναλτι που δεν έχουν δοθεί στον Ολυμπιακό! Έχει καταντήσει πλέον αστείο αυτό που συμβαίνει. Χθες στα Γιάννινα ο Παπαδόπουλος δεν είδε ένα ακόμα, αυτό του Λίλα στον Χριστοδουλόπουλο, στο 83'! Αλλά αυτό που συμβαίνει με τα φάουλ σε κάνει να σηκώνεις ψηλά τα χέρια!

Προσέξτε... Θα αναφερθούμε μόνο στα 5 τελευταία ματς της Σούπερ Λίγκας. Ήταν οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό (εντός έδρας), με την Ξάνθη (εκτός έδρας), με τη Λαμία (εντός έδρας), με τον Λεβαδειακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα (αμφότερα εκτός έδρας).

Σε αυτή την πεντάδα αγώνων ο Ολυμπιακός είχε κατά μέσο όρο σχεδόν 65% κατοχή μπάλας. Για την ακρίβεια 64,8%, με τους αντιπάλους του να έχει 35,2% αντίστοιχο. Σχεδόν διπλάσιο ποσοστό οι «ερυθρόλευκοι» στην κατοχή της μπάλας!

Κι όμως... Τα φάουλ που σφύριξαν οι διαιτητές ήταν 68 στον Ολυμπιακό και 71 στις πέντε ομάδες που αντιμετώπισε ο Θρύλος! Πώς να μην κάνουν μετά λόγο οι άνθρωποι του Θρύλου για άλλες... συμπεριφορές στα δικά τους ματς και σε ματς άλλων ομάδων;

Ο Ολυμπιακός έχει διπλάσιο χρόνο την μπάλα στα πόδια των παικτών του, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο κι έχει σχεδόν τον ίδιο αριθμό φάουλ με τους αντιπάλους του, που στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς είναι σε θέση άμυνας!

Από τη μια διπλάσια κατοχή μπάλας, από την άλλη ισορροπία στα φάουλ. Πώς γίνεται τώρα αυτό, μόνο η... εξυγίανση το ξέρει! Στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός είχε ένα φάουλ παραπάνω (11 με 10 των Βοιωτών), με την Ξάνθη δύο παραπάνω (19 με 17)!

Η κατοχή μπάλας στα τελευταία πέντε ματς του Ολυμπιακού, των αντιπάλων και τα φάουλ που καταλογίστηκαν, στην παρένθεση...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Παναιτωλικός 62% - 38% (15/18)

Ξάνθη - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 36% - 64% (17/19)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Λαμία 63% - 37% (7/8)

Λεβαδειακός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 35% - 65% (10/11)

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 30% - 70% (18/16)

Διαβάστε επίσης

Έρχεται ο Ζιλ Ντίας

Έρχεται ο Ζιλ Ντίας

Σύμφωνα με τους Άγγλους ο 22χρονος εξτρέμ σήμερα-αύριο θα βρίσκεται στη χώρα μας για να κλείσει στον Ολυμπιακό.