Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πολεμούν» με... μυθεύματα τον Μπαταγιάννη

«Πολεμούν» με... μυθεύματα τον Μπαταγιάννη
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 - 18:47
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Το σχέδιο διχασμού της Σούπερ Λίγκας καλά κρατεί. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, η εκλογή του οποίου ένωσε όλες τις ομάδες βρίσκεται στο στόχαστρο της... εξυγίανσης. Αρχικά προσπάθησαν να θέσουν θέμα, επειδή δεν... χώνεψαν την προσφυγή του Ολυμπιακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, με την οποία η 15η αγωνιστική κατέστη εμβόλιμη, όμως η διοργανώτρια είχε προειδοποιήσει τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ότι παραβαίνουν τον ΚΑΠ, κάτι που επιβεβαιώθηκε και με τη δικαστική απόφαση.

Στη συνέχεια, «κατασκεύασαν» ότι δεν κράτησε σωστή στάση απέναντι στους διαιτητές, στη συνάντηση της 4ης Ιανουαρίου. Όμως, η αλήθεια είναι ότι υλοποίησε απόφαση του ΔΣ, απαιτώντας της λήξη της αποχής τους. Επίσης, δεν έκανε καμία πρόταση, επειδή ως γνωστόν τέτοιες συγκεντρώσεις αποτελούν σόου, κάτι που επιβεβαιώθηκε με την ατιμωρησία των Λουτσέσκου και των άλλων παραγόντων του ΠΑΟΚ, παρά το «ντου» στον βοηθό του αγώνα της Τρίπολης στο ημίχρονο.

Τελευταία με... μυθεύματα προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στις άριστες σχέσεις του με τον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΦΙΦΑ, Χέρμπερτ Χούμπελ. Ετσι προσπαθούν να του χρεώσουν δήθεν διαρροή από Χούμπελ για τιμωρία της ΑΕΚ, την οποία διέψευσε η Επιτροπή Παρακολούθησης της ΦΙΦΑ, όμως όποιος παρακολουθεί την ειδησεογραφία γνωρίζουν ότι πρώτα γράφθηκε στα ΜΜΕ της... εξυγίανσης. Επίσης, ο Χούμπελ διέψευσε επίσημα και ότι στηρίζει τον Μ. Γκαγκάτση για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας.

Καλά κρατεί και το σχέδιο για να στρέψουν ομάδες κατά του Μπαταγιάννη, όμως η αλήθεια είναι ότι ο πρόεδρος της διοργανώτριας έχει την πλήρη στήριξή τους, δηλαδή κι εδώ προπαγάνδα γίνεται. Ακόμη, σημαντική λεπτομέρεια αποτελεί ότι δεν προβλέπεται πρόταση μομφής, όπως γράφουν ερήμιν των ΠΑΕ, ότι σχεδιάζουν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ.

Κώλυμα έχει ο Μ. Γκαγκάτσης

Τα... μυθεύματα για το μέλλον στη Σούπερ Λίγκα παρουσιάζουν τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση ως επικρατέστερη λύση για την προεδρία της, επειδή τους βολεύει να αναβιώσει η συμμαχία ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, που τη θέλει η ΑΕΚ, καθώς στην ποδοσφαιρική πιάτσα λέγεται ότι προσπαθεί να ρίξει γέφυρες. Σύμφωνα με το καταστατικό της Σούπερ Λίγκας, άρθρο 18, παράγραφος 9. ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να είναι υποψήφιος για την προεδρία της διοργανώτριας! Βέβαια, αν μελετηθεί καλά βγαίνουν κι άλλα συμπεράσματα.

Ο λόγος είναι ότι πατέρας του, Βασίλης Γκαγκάτσης προσελήφθη στην Σούπερ Λίγκας ως διευθύνων σύμβουλος της διοργανώτριας και ασκεί και διοίκηση. Πήρε μέρος τόσο στην πρόσφατη συνάντηση του Μπαταγιάννη με τους Χούμπελ και Φούσεκ , όσο και σε συναντήσεις με τον Βασιλειάδη. Χώρια που λόγω κακουργηματικών διώξεων ο νόμος προβλέπει κώλυμα για τον Βασίλη Γκαγκάτση.

Διαβάστε επίσης

Θα το παλέψει μέχρι το τέλος...

Θα το παλέψει μέχρι το τέλος...

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει τις συνθήκες που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης, ωστόσο, είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την αντεπίθεσή του κόντρα σε όλους και σε όλα.