Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πίστη για το μεγάλο στόχο!

Πίστη για το μεγάλο στόχο!
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 - 01:32

Έχει ειπωθεί και γραφτεί πάρα πολλές φορές τη φετινή σεζόν ότι ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, κάτι το οποίο έχουν παραδεχτεί και πολλοί από τους αντιπάλους των Πειραιωτών.

Αυτή την πεποίθηση την έχουν φυσικά και οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου, οι οποίοι έδειξαν για ακόμη μία φορά με τις δηλώσεις τους μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ότι πιστεύουν ότι μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Άπαντες στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, ξέρουν ότι οι Πειραιώτες παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο μακράν του δεύτερου στη χώρα, κάτι το οποίο τους γεμίζει την αισιοδοξία ότι στο τέλος θα τα καταφέρουν για τον μεγάλο τους στόχο, που είναι φυσικά το πρωτάθλημα.

«Είμαστε μεγάλη ομάδα, μπορούμε το πρωτάθλημα», επισήμανε ο Παπέ Αμπού Σισέ, «Έχουμε την καλύτερη ομάδα, θα τερματίσουμε πρώτοι», τόνισε από την πλευρά του ο Ομάρ. «Θα τα καταφέρουμε», υπογράμμισε ο Σα.

Οι τοποθετήσεις αυτές, των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού δείχνουν το πόσο πολύ πιστεύουν όλοι στις δυνατότητες αυτής της ομάδας και ότι θα μπορέσουν στο τέλος της σεζόν να πετύχουν όλους τους στόχους της ομάδας.

Ακόμη υπάρχει δρόμος στο πρωτάθλημα και όσο και αν βιάζονται κάποιοι δεν έχει τελειώσει τίποτα… Και αυτό φαίνεται από τον φόβο τους απέναντι στους «ερυθρόλευκους» ακόμη και τώρα που βρίσκεται στο -8.

Διαβάστε επίσης

Ακόμη μία εβδομάδα… εξυγίανσης!

Ακόμη μία εβδομάδα… εξυγίανσης!

Έγιναν φανερά για ακόμη μία αγωνιστική τα δύο μέτρα και δύο σταθμά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Ολυμπιακό να αδικείται κόντρα στον ΠΑΣ, ενώ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ευνοήθηκαν και πάλι από τη διαιτησία.