Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μοίρασαν δώρα και χαμόγελα

Μοίρασαν δώρα και χαμόγελα
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 - 17:23
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Οι επισκέψεις των στελεχών και των παικτών του Ολυμπιακού στο Σύλλογο Ελπίδα, εδώ και εννέα σερί χρόνια, ολοκληρώνονται με τους «ερυθρόλευκους» να επισκέπτονται τα παιδιά, που είναι εκεί, στους θαλάμους τους.

Αυτό έγινε και το μεσημέρι της Δευτέρας. Οι παίκτες του Ολυμπιακού, ο Πέδρο Μαρτίνς, τα άλλα μέλη του τεχνικού επιτελείου, όπως και ο Αθλητικός Διευθυντής Κριστιάν Καρεμπέ επισκέφτηκαν τους θαλάμους και προσέφεραν, απλόχερα, στιγμές χαράς στα παιδιά που ήταν εκεί.

Μοιράζοντάς τους δώρα και χαμόγελα. Βράζοντας φωτογραφίες μαζί τους για να τους κάνουν να ξεφύγουν για λίγο από τη σκληρή τους καθημερινότητα. Δίνοντάς τους δύναμη για να συνεχίσουν με την ίδια θέρμη τον δύσκολό τους αγώνα. Αυτόν που έχει έπαθλο την ίδια τη ζωή. Αυτοί είναι οι πραγματικοί νικητές!

Μάχονται για το πολυτιμότερο αγαθό και στο τέλος καταφέρνουν να πετύχουν το στόχο τους, με τη βοήθεια της Ελπίδας που είναι δίπλα τους, αλλά και όλους όσους είναι αρωγοί σε αυτό τον μεγάλο αγώνα που δίνουν οι πραγματικοί νικητές της ζωής!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μοίρασαν δώρα και χαμόγελα

Διαβάστε επίσης

Μόνο με αυτογκόλ νικιέται ο Σα!

Μόνο με αυτογκόλ νικιέται ο Σα!

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει δεχτεί 2 γκολ στα τελευταία 5 ματς της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, και τα 2 από τον… Βούκοβιτς.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δίνει ελπίδα! (vid)

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δίνει ελπίδα! (vid)

Δείτε σε βίντεο την επίσκεψη του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ», ενισχύοντας για ακόμη μία χρονιά την προσπάθεια της κας. Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, για τα παιδιά!