Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γουστάρουν που παίζουν στο Θρύλο!

Γουστάρουν που παίζουν στο Θρύλο!
Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 - 13:30
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ο Ολυμπιακός έχει τους καλύτερους Έλληνες παίκτες στο ρόστερ του. Αυτό είναι γεγονός, δεν αμφισβητείται! Αλλά έχει ακόμα πιο μεγάλη αξία να είναι και Ολυμπιακοί αυτοί οι ποδοσφαιριστές.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός ενέταξε στο δυναμικό του τον Χριστοδουλόπουλο. Ο οποίος περίμενε να φτάσει η ώρα που θα έρθει στην ομάδα της καρδιάς του, που θα αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα. Έγινε και το βλέπουν όλοι, συνεχώς! Το πόσο πολύ γουστάρει ο Λάζαρος που είναι παίκτης του Ολυμπιακού!

Μια ανάλογη περίπτωση είναι κι αυτή του Μασούρα που ήρθε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από τον Πανιώνιο. Ολυμπιακός και ο Γιώργος από μικρός. Όπως είπε και πριν λίγο στα κανάλια Novasports, από μικρός ονειρεύονταν την ώρα που θα φορούσε την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά πολύ περισσότερο όταν θα αγωνίζονταν για πρώτη φορά στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Κι αυτό έγινε την Τετάρτη που πέρασε. Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα για έναν ποδοσφαιριστή. Να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και να είναι μέλος της ομάδας της καρδιάς του! Πόσω μάλλον όταν αυτή είναι ο Ολυμπιακός!

Διαβάστε επίσης