Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φωτιά» ο Θρύλος στα εξτρέμ!

«Φωτιά» ο Θρύλος στα εξτρέμ!
Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 - 20:13

Τα... χέρια του τρίβει ο Πέδρο Μαρτίνς! Ο Πορτογάλος τεχνικός, μετά την έλευση του Ζιλ Ντίας, έχει πλέον τέσσερις παίκτες πρώτης γραμμής στη θέση των εξτρέμ.

Με τον ερχομό του συμπατριώτη του, πρώην παίκτη της Νότιγχαμ Φόρεστ, πλέον, ο… ανταγωνισμός γίνεται ακόμα πιο μεγάλος για τους παίκτες του Θρύλου, καθώς υπάρχουν και οι Ντανιέλ Ποντένσε, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Γιώργος Μασούρας. Κάτι, φυσικά, το οποίο μόνο καλό θα κάνει στον Ολυμπιακό.

Την ώρα, μάλιστα, που οι «παλιοί» έχουν αρχίσει να ανεβάζουν στροφές, ο Πορτογάλος προπονητής του Θρύλου ξέρει ότι μπορεί να υπολογίζει σε όλους, παίρνοντας διαφορετικά στοιχεία από τον καθέναν για το παιχνίδι των Πειραιωτών. Γιατί μην ξεχνάμε, ότι και ο Ντίας είναι σε καλή κατάσταση και έχει καλό αγωνιστικό ρυθμό, καθώς είχε πολλές συμμετοχές στην Αγγλία, με την Νότιγχαμ. Κάτι που έδειξε και την Παρασκευή (25/01), στην πρώτη του προπόνηση με τον Θρύλο στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Ειδικά τώρα, που τα ματς των Πειραιωτών είναι αρκετά και συνεχόμενα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Πέδρο Μαρτίνς χρειάζεται αρκετά «όπλα» στη... φαρέτρα του. Και πόσο μάλλον όταν κανένα ματς δεν είναι εύκολο στην προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός, ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν. Κόντρα σε όλους και σε όλα...

Διαβάστε επίσης

Ο Νικολάου στην Ιταλία

Ο Νικολάου στην Ιταλία

Ο νεαρός αμυντικός ολοκληρώνει τα διαδικαστικά με την Έμπολι και ανακοινώνεται από την ιταλική ομάδα, όπου πηγαίνει δανεικός ως το καλοκαίρι.