Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Νικολάου στην Ιταλία

Ο Νικολάου στην Ιταλία
Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 - 22:01

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μετακίνηση του Δημήτρη Νικολάου στην Έμπολι. Ο 20χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού θα πάει δανεικός ως το καλοκαίρι στον ιταλικό σύλλογο, που θα έχει και οψιόν αγοράς για να τον αποκτήσει, από την 1η Ιουλίου 2019, με κανονική μεταγραφή. Θυμίζουμε πώς το περασμένο καλοκαίρι είχε φτάσει πολύ κοντά στην Ουντινέζε, αλλά το θέμα είχε χαλάσει την τελευταία στιγμή. Τώρα, όμως, είναι διαφορετικά τα δεδομένα.

Η Έμπολι θέλει τον Έλληνα αριστεροπόδαρο αμυντικό και είναι μια... ανάσα από την απόκτησή του. Σύμφωνα με όσα λέγονται στην Ιταλία, ο Νικολάου είναι ήδη εκεί για να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά ζητήματα και να ανακοινωθεί η απόκτησή του από τον συλλόγου, που δίνει τη «μάχη» του για να παραμείνει στη Σέριε Α.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες αφορά τον δανεισμό του παίκτη από τον Ολυμπιακό στην Έμπολι ως το καλοκαίρι, με την ιταλική ομάδα να μπορεί τότε να τον αποκτήσει, καταβάλλοντας τη σχετική ρήτρα που προβλέπεται. Μάλιστα στους όρους του συμφωνητικού ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει κι αυτός που έχει να κάνει με τις συμμετοχές του 20χρονου αμυντικού.

Διαβάστε επίσης