Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρυθμιστής ο Μπουχαλάκης

Ρυθμιστής ο Μπουχαλάκης
Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019 - 09:17
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Στο σαββατιάτικο ματς με τον Πανιώνιο θα λείψει ο Γκιλιέρμε. Μια σημαντική απουσία, αλλά έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες. Την ίδια στιγμή, δεν είναι ακόμα σίγουρο πώς ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να υπολογίζει 100% στον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Θυμίζουμε πώς ο Έλληνας μέσος είχε τραυματιστεί στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Ξάνθη.

Η επιστροφή του θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Διότι εάν είναι καλά, τότε θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα για την ενδεκάδα κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Με το δίδυμο Καμαρά και Μπουχαλάκη στον άξονα και τον Νάτχο μπροστά τους, μιας και θα λείψει και ο Φορτούνης. Εάν, όμως, δεν είναι ο Κρητικός χαφ στο 100%, αλλάζουν τα πλάνα του Μαρτίνς.

Δεν αποκλείεται σε αυτή την περίπτωση να δούμε στον άξονα τον Ανδρούτσο. Ο νεαρός έμεινε στον Ολυμπιακό, πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς με την ΑΕΛ, έδειξε καλά στοιχεία και δεν αποκλείεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, εάν ο Μπουχαλάκης δεν είναι σε θέση να βοηθήσει κόντρα στον Πανιώνιο.

Διαβάστε επίσης

Κωδικός... ετοιμότητα

Κωδικός... ετοιμότητα

Ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει όλους τους παίκτες του, καθώς το προσεχές διάστημα ο Ολυμπιακός έχει συνεχόμενες, δύσκολες αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.