Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιθετική φιλοσοφία και γκολ...

Επιθετική φιλοσοφία και γκολ...
Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2019 - 13:48

Δύο πράγματα πρέπει να κάνουν απόψε οι παίκτες του Ολυμπιακού στο ματς με τον Πανιώνιο. Σε αυτά έχει σταθεί αρκετά και ο Πέδρο Μαρτίνς. Το πρώτο είναι η αγωνιστική τους φιλοσοφία. Δεν αλλάζει, όποιοι κι αν βρίσκονται στην ενδεκάδα. Κι αυτό έχει να κάνει με το πρέσινγκ στον αντίπαλο. Ψηλά από την αρχή, για να μην μπορούν οι φιλοξενούμενοι να κρατήσουν την μπάλα για αρκετή ώρα στα πόδια τους.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με ταχύτητα και πολύ επικίνδυνη στο επιθετικό τρανζίσιον! Άμα κλέψει την μπάλα, βγαίνει άμεσα στην κόντρα, πολλές φορές με αριθμητικό αβαντάζ. Όταν, δε, πιέζει πολύ ψηλά την αντίπαλη ομάδα, την «κόβει» στη μέση και δεν την αφήνει να ελέγξει το ρυθμό του ματς.

Κι από την άλλη, ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να προσέξουν τις αντεπιθέσεις του Πανιωνίου. Κάτι που είχε δημιουργήσει... θέματα στον Ολυμπιακό και στον πρώτο γύρο, στο ματς της Νέας Σμύρνης. Να μην βρουν ελεύθερους χώρους οι φιλοξενούμενοι για να βγαίνουν στην κόντρα. Κι εκεί θα χρειαστεί συγκέντρωση και η μέγιστη, δυνατή συνοχή ανάμεσα στις γραμμές.

Διαβάστε επίσης

«Χούντα» και βία στην Καρδίτσα (pic)

«Χούντα» και βία στην Καρδίτσα (pic)

Επίθεση στον Παλάσκα από μπράβους, ο πρόεδρος της ΕΠΣ υπέβαλε μηνύσεις κατά των Γιαννάκη Παπαδόπουλου, του αναπληρωτή ταμία της ΕΠΣ Αχαΐας Κώστα Ντάσιου, του Χάρη Γρηγορίου και άλλων.