Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χούντα» και βία στην Καρδίτσα (pic)

«Χούντα» και βία στην Καρδίτσα (pic)
Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2019 - 14:25

Η... εξυγίανση έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Έδειξε ότι δεν σέβεται τους κανονισμούς, ενώ δεν διστάζει να ξεπερνά και κάθε όριο, με το κράτος να παραμένει απλός θεατής, αν και τα γεγονότα , που έχουν σχέση με εκλογές ενώσεων (π.χ. Ζάκυνθος, Αιτ/νια, Αργολίδα, Εβρος κτλ) είναι... αλυσίδα. Αυτή τη φορά είχαμε «χούντα» και βία στην Καρδίτσα.

Η εκλογική ΓΣ, η οποία τελικά δεν ξεκίνησε, είχε προγραμματιστεί για τις 10:30 το πρωί του Σαββάτου (02/02), ενώ μια μέρα νωρίτερα οι δυνάμεις της... εξυγίανσης υπέστησαν μια «χοντρή» δικαστική ήττα, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την πρόταση της αντιπολίτευσης του Παλάσκα για διορισμό προσωρινής διοίκησης. Γίνεται αντιληπτό πως στο παρασκήνιο το θερμόμετρο είχε... σπάσει από τις πιέσεις, και όχι μόνο, που ασκούνταν. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο αστυνομικός διευθυντής της Καρδίτσας, Γιώργος Κατέρης και η εισαγγελία της πόλης αγνόησαν τις αναφορές τους προέδρου της ένωσης, Μανώλη Παλάσκα, ο οποίος εξέφραζε τους φόβους, ενόψει των προγραμματισμένων για σήμερα εκλογών.

Έτσι μόλις ο Παλάσκας αφίχθη για να ξεκινήσει η εκλογική ΓΣ δέχθηκε επίθεση από μπράβους και από άτομα που δεν τιμούν τον χώρο του ποδοσφαίρου. Αφού ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας πήγε στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις υπέβαλε μηνύσεις εναντίον του Γιαννάκη Παπαδόπουλου, του αναπληρωτή ταμία της ΕΠΣ Αχαΐας, Κώστα Ντάσιου και κάποιων άλλων προσώπων. Επίσης, υπέβαλε μήνυση και εναντίον του νομικού Χάρη Γρηγορίου, του πρώην διαιτητή Ηλία Χατζή, που ήταν... γραμματέας της «παρωδίας» που βάφτισαν Γενική Συνέλευση, όπως και του μέλους του ΔΣ, Σωτήρη Ζαρχάνη, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην «παρωδία» και... προέδρευσε.

Να θυμίσουμε ότι στις 25 Ιανουαρίου με έγγραφη ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλης Παλάσκας είχε καταγγείλει «ντου» στη διάρκεια του ΔΣ από τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο, τον αναπληρωτή ταμία της ΕΠΣ Αχαΐας, Κώστα Ντάσιο και «από παράγοντες – φαντάσματα του παρόντος και του παρελθόντος, μαζί με κάτι ντόπια παλληκαράκια της δεκάρας προσήλθαν στα γραφεία της ΕΠΣ την ώρα του προγραμματισμένου Δ.Σ. με γελοίες προφάσεις και δικαιολογίες, προκειμένου να εμποδίσουν τη λήψη απόφασης για εκλογές, προφανώς γιατί δεν τους βγαίνουν τα νούμερα», όπως χαρακτηριστικά σημείωνε στην ανακοίνωσή του. Παράλληλα, κατονόμαζε τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο και ως «συνεργάτη Προέδρου μεγάλης ΠΑΕ της Αθήνας». Να προσθέσουμε ότι ο συγκεκριμένος ήταν παρών στην αίθουσα, όπου είχε προγραμματιστεί η ΓΣ, η οποία δεν ξεκίνησε ποτέ. Πως θα μπορούσε να γίνει ΓΣ, όταν η αστυνομία συνέλαβε το σύνολο του ΔΣ της ΕΠΣ Καρδίτσας, μετά από μήνυση σωματείων που ισχυρίζονταν ότι καλώς αποκλείστηκαν από την εκλογική ΓΣ, με απόφαση του συμβουλίου της ένωσης;

Πως βρέθηκε σφραγίδα;

Παραμένει άγνωστο λοιπόν πως βρέθηκε σφραγίδα της ένωσης στην... παρωδία που ξεκίνησαν, καθώς τα περισσότερα σωματεία αποχώρησαν από την αίθουσα, όπου παράλληλα μπήκαν φίλαθλοι και διάφορα άλλα άτομα που είναι άσχετα με το τοπικό ποδόσφαιρο. Ο λόγος της απορίας για τη... σφραγίδα έχει να κάνει και με το ότι απουσίαζε η συντριπτική πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Απορία αρκετών είναι γιατί ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος δεν πήγε στη ΓΣ της ΕΠΣ Καρδίτσας να θαυμάσει την... εξυγίανση, καθώς ο Παλάσκας τον είχε καλέσει ως παρατηρητή;

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Χούντα» και βία στην Καρδίτσα (pic)

Διαβάστε επίσης