Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε πιο μεγάλη ομάδα από τον ΠΑΟΚ»

«Είμαστε πιο μεγάλη ομάδα από τον ΠΑΟΚ»
Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019 - 02:13

Το σύνθημα για «διπλό» στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, την άλλη Κυριακή (10/02), έδωσε ο Λεονάρντο Κούτρης σε δηλώσεις του. Με τον διεθνή αριστερό μπακ να τονίζει, ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγαλύτερη ομάδα από τους Θεσσαλονικείς! Αρχικά, μετά το ματς του Θρύλου με τον Πανιώνιο, ο Κούτρης δήλωσε:

«Μπήκαμε από νωρίς για να καθαρίσουμε το ματς αλλά χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Δεν αγχωθήκαμε και στο 2 ημίχρονο μπήκαμε και κάναμε το παιχνίδι μας πετυχαίνοντας 4 γκολ, αλλά θα μπορούσαμε κι άλλα. Ξέραμε πως έχουμε την ποιότητα και την εμπειρία για να διαχειριστούμε ένα τέτοιο ματς και τα καταφέραμε».

Για την ευκαιρία του, είπε: «Είχα και γω μια ευκαιρία, αλλά η μπάλα μου στρώθηκε στο κακό μου πόδι και δεν μπόρεσα. Υπάρχουν άλλα παιδιά που ξέρουν καλύτερα τη δουλειά του σκόρερ».

Για το ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, υπογράμμισε: «Περιμένουμε στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ώστε να πάμε την επόμενη εβδομάδα και να τα παίξουμε όλα για όλα».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα αλλά θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη, έχει έμπειρους παίκτες, ξέρει να παίρνει αποτελέσματα αλλά δεν μας ενδιαφέρει πως παίζει ο ΠΑΟΚ, είμαστε πιο μεγάλη ομάδα και μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Διαβάστε επίσης

Συγκλονιστικός για ακόμη μία φορά ο Σα!

Συγκλονιστικός για ακόμη μία φορά ο Σα!

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έδειξε σε ακόμη ένα ματς την κλάση του, κρατώντας ανέπαφη την εστία του με εξαιρετικές αποκρούσεις όταν χρειάστηκε.

Ουκρανικά «μάτια» στον Ναό!

Ουκρανικά «μάτια» στον Ναό!

Άνθρωποι της Ντιναμό Κιέβου και όχι μόνο βρέθηκαν το Σάββατο (02/02) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το ματς του Θρύλου με τον Πανιώνιο.