Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συγκλονιστικός για ακόμη μία φορά ο Σα!

Συγκλονιστικός για ακόμη μία φορά ο Σα!
Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019 - 00:55

Εξαιρετικός σε ακόμη μία αναμέτρηση ήταν ο Ζοσέ Σα, με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να δείχνει και κόντρα στον Πανιώνιο την τεράστια κλάση του.

Ο γκολκίπερ του Θρύλου δήλωσε «παρών» όταν τον χρειάστηκε η ομάδα του στο πρώτο μέρος, κρατώντας ανέπαφη την εστία του με εξαιρετικές αποκρούσεις όταν αυτό χρειάστηκε.

Ο Πορτογάλος πορτιέρο το 2019 έχει δεχτεί μόλις 2 τέρματα, το ένα με αυτογκόλ και το άλλο με πέναλτι, έχοντας κρατήσει το μηδέν στην άμυνα της ομάδας του σε 5 αναμετρήσεις.

Ο Σα εμπνέει σιγουριά σε ολόκληρη την ομάδα, με τις φανταστικές του αποκρούσεις στο ματς με τον Πανιώνιο να είναι καθοριστικές και να δίνουν την ευκαιρία στον Θρύλο στην επανάληψη να πάρει τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός έχει βρει στο πρόσωπο του Ζοσέ Σα έναν πολύ σταθερό τερματοφύλακα, έναν «κέρβερο» της εστίας του και σίγουρα όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση με τις εμφανίσεις του.

Μάλιστα, οι δικές τους εμφανίσεις έχουν βελτιώσει συνολικά την αμυντική γραμμή της ομάδας, η οποία πλέον αγωνίζεται με λιγότερο άγχος, καθώς γνωρίζει ότι τυχόν λάθη, θα διορθωθούν από τον Σα.

Διαβάστε επίσης

Ουκρανικά «μάτια» στον Ναό!

Ουκρανικά «μάτια» στον Ναό!

Άνθρωποι της Ντιναμό Κιέβου και όχι μόνο βρέθηκαν το Σάββατο (02/02) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το ματς του Θρύλου με τον Πανιώνιο.