Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αβραάμ, η επιστροφή

Αβραάμ, η επιστροφή
Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019 - 18:15
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις, μετά το χθεσινό ρεπό, αρχίζοντας ουσιαστικά την προετοιμασία του για το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με τη Λαμία. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είναι πια ετοιμοπόλεμος και αναμένεται να είναι στην αποστολή και (πιθανότατα) ν' αγωνιστεί εφόσον κριθεί ότι μπορεί ν' αντεπεξέλθει.

Άξιο αναφοράς είναι ότι στις προπονήσεις με την ομάδα πια είναι και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο πολύπειρος αμυντικός, που πραγματοποίησε τη μεγάλη επιστροφή στην ομάδα της καρδιάς του, μετράει αντίστροφα για την απόλυτη αγωνιστική ετοιμότητα. Προφανώς δεν είναι στο πλάνο ούτε για τη Λαμία, ούτε φυσικά για τα πολύ απαιτητικά ματς που ακολουθούν με ΠΑΟΚ, Ντινάμο και ΑΕΚ.

Αμέσως μετά όμως αναμένεται να τον δούμε ξανά στο γήπεδο με τη φανέλα του Ολυμπιακού ώστε να κάνει και την ουσιαστική επιστροφή στα κοινά του Θρύλου. Αν μάλιστα πάει καλά το ματς της Τετάρτης στη Λαμία, ίσως τον δούμε στη ρεβάνς του «Γ.Καραϊσκάκης».

Διαβάστε επίσης

«Δεν ξεχνάμε, Πάντα τιμάμε. Όλοι εκεί!» (pic)

«Δεν ξεχνάμε, Πάντα τιμάμε. Όλοι εκεί!» (pic)

Την Πέμπτη (07/02) θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο βραδινό μνημόσυνο στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να τιμούν για ακόμη μία φορά τα αδικοχαμένα αδέρφια τους.

Ούτε βλέπει, ούτε γράφει ο Σκουλάς!

Ούτε βλέπει, ούτε γράφει ο Σκουλάς!

Ο ρέφερι που δεν σημείωσε στο φύλλο αγώνα το «ντου» των Λουτσέσκου, Κωνσταντινίδη, Σαραϊδάρη και εύσωμων ατόμων στον βοηθό Κωνσταντόπουλο (Κορίνθου), ορίστηκε στο Λαμία-Ολυμπιακός.